Otsikko

Kampanja | Elämyspaketit -15%

Osallistumalla kampanjaan hyväksyt ehdot mukaan lukien kaikki kelpoisuusvaatimukset ja hyväksyt noudattamaan kampanjan järjestäjän ehtoja jotka ovat sitovia.
Kampanjan järjestäjä on Elämyslahjat Oy (Y-tunnus: 2327383-7), jonka toimisto sijaitsee osoitteessa Linnoitustie 4A, 02600 Espoo, Suomi.
Nämä ehdot ovat osa yleisiä käyttöehtoja ja niitä sovelletaan niiden ehtojen ja sääntöjen lisäksi, joiden nojalla voit käyttää kampanjan järjestäjän palveluita (jotka löytyvät https://www.elamyslahjat.fi/kayttoehdot-sopimusehdot/) ja kaikki palvelukohtaiset ehdot, mukaan lukien https://www.elamyslahjat.fi/rekisteriseloste/.


Mistä kampanjassa on kyse?

Kampanja on voimassa aikavälillä 27.12.2023 00:01 - 07.01.2024 23:59.
Kampanja on voimassa vain verkkokaupassa.
Osallistuaksesi kampanjaan, sinun tulee olla vähintään 18-vuotias. Kaikki elämyspaketit -15% edullisemmin, poislukien “Irtiotto arjesta -elämyspaketin”.
Kampanjaan osallistumiskertoja ei ole rajoitettu. Kampanjaa voi hyödyntää useamman kerran.
Lahjakorttia ei voi vaihtaa käteiseen.
Tilanteessa, jossa osto tehdessä fyysisessä kaupassa ja jos mahdollista paikallisen lain mukaan: Lahjakortteja ei voi palauttaa.
Tilanteessa, jossa osto tehdään verkossa: Jos tilaus tai osa siitä peruutetaan ja palautetaan asiakkaan puolesta, kampanjassa ilmaiseksi kaupan päälle saatu lahjakortti palautetaan (mitätöidään kampanjan järjestäjän taholta).

Mitä muita lakiehtoja sinun pitäisi tietää?

Kampanjan järjestäjä pidättää oikeuden muuttaa tai lakkauttaa kampanjan väliaikaisesti tai pysyvästi ilman erillistä ilmoitusta. Kampanjan järjestäjän päätökset ovat lopullisia ja sitovia.
Kampanjan järjestäjällä on oikeus muuttaa ehtoja. Ehdot julkaistaan tällä sivulla.
Kampanjan järjestäjä pidättää oikeuden poistaa kampanjaan osallistuja, jonka se uskoo tarkoituksen mukaisesti rikkoneen ehtoja ja peruuttaa, keskeyttää ja/tai muuttaa kampanjan ehtoja ilman mitään vastuuta, jos se epäilee petosta, virusta tai muuta tekijää, joka vaikuttaa sen kykyyn valvoa, toteuttaa kampanjaa tai se havaitsee väärinkäytöksiä. Nämä epäilyt määritetään järjestäjän oman harkinnan mukaan.
Kampanijoitsija käsittelee osallistujan henkilötietoja noudattaen yrityksen tietoturva käytänteitä.
Nämä kampanjaehdot ovat Suomen lainsäädännön mukaiset.
Kaikki reklamaatiot koskien kampanjaa tai elämystä tulee tehdä kirjallisena ja lähettää sähköpostitse osoitteeseen info@elamyslahjat.fi. Reklamaatioihin vastataan 14 päivän kuluessa reklamaation vastaanottamisesta.

Kampanja | Osta 2 elämystä ja saa 50€ arvoinen alennus seuraavaan ostokseen!
Osta 2 elämystä ja saa 50€ arvoinen alennus seuraavaan ostokseen! -kampanjan käyttöehdot

 • Ostamalla 2 elämystä, joiden hinnat ovat vähintään 50€ ja yhteissumma vähintään 140€, saat 50€ alennuksen seuraavaan ostokseesi! 50 euron alennuskoodi toimitetaan sinulle 27.12.2023-3.1.2024 välisenä aikana sähköpostiin. 50€ euron etukoodi on voimassa 31.3.2024 asti.
 • Osallistumalla kampanjaan hyväksyt ehdot mukaan lukien kaikki kelpoisuusvaatimukset ja hyväksyt noudattamaan kampanjan järjestäjän ehtoja jotka ovat sitovia.
 • Kampanjan järjestäjä on Elämyslahjat Oy (Y-tunnus: 2327383-7), jonka toimisto sijaitsee osoitteessa Linnoitustie 4A, 02600 Espoo, Suomi.
 • Nämä ehdot ovat osa yleisiä käyttöehtoja ja niitä sovelletaan niiden ehtojen ja sääntöjen lisäksi, joiden nojalla voit käyttää kampanjan järjestäjän palveluita (jotka löytyvät https://www.elamyslahjat.fi/kayttoehdot-sopimusehdot/) ja kaikki palvelukohtaiset ehdot, mukaan lukien https://www.elamyslahjat.fi/rekisteriseloste/.

Mistä kampanjassa on kyse?

 • Kampanja on voimassa Elämyslahjojen -verkkokaupassa 1.12.2023 - 24.12.2023 klo 23:59 tai kunnes toisin ilmoitetaan tai kunnes koodit loppuvat.
 • Kampanja on voimassa vain verkkokaupassa.
 • Osallistuaksesi kampanjaan, sinun tulee olla vähintään 18-vuotias.
 • Kampanjaan osallistumiskertoja ei ole rajoitettu. Kampanjaa voi hyödyntää useamman kerran.
 • Kaikkiin tilauksiin, joissa on kaksi elämyslahjakorttia, arvoiltaan vähintään 50€, ja on yhteishinnaltaan vähintään 140€ saa ilmaiseksi kaupan päälle 50€ arvoisen etukoodin.
 • Esimerkki: Jos toinen elämyslahjakortti on 50€ arvoinen, toisen on oltava vähintään 90€, jotta yhteissumma 140€ ehtojen mukaisesti täyttyy. Kampanjaan osallistujalla voi olla useampiakin elämyslahjaostoksia samassa tilauksessa, mutta ehdot täyttyvät vain, kun tilauksessa on 2 elämyslahjaa. Kampanjaan ei voi siis sisällyttää 3 elämyslahjaa, esimerkiksi kolmea 50€:n lahjakorttia.
 • Lahjakorttia ei voi vaihtaa käteiseen eikä sitä voi yhdistää muihin kampanjoihin.
 • Kaikilla ostoilla on 14 vrk palautusoikeus. Jos tilaus tai osa siitä peruutetaan ja palautetaan asiakkaan puolesta, kampanjassa ilmaiseksi kaupan päälle saatu etu palautetaan (mitätöidään kampanjan järjestäjän taholta).

Mitä muita lakiehtoja sinun pitäisi tietää?

 • Kampanjan järjestäjä pidättää oikeuden muuttaa tai lakkauttaa kampanjan väliaikaisesti tai pysyvästi ilman erillistä ilmoitusta. Kampanjan järjestäjän päätökset ovat lopullisia ja sitovia.
 • Kampanjan järjestäjällä on oikeus muuttaa ehtoja. Ehdot julkaistaan tällä sivulla.
 • Kampanjan järjestäjä pidättää oikeuden poistaa kampanjaan osallistuja, jonka se uskoo tarkoituksen mukaisesti rikkoneen ehtoja ja peruuttaa, keskeyttää ja/tai muuttaa kampanjan ehtoja ilman mitään vastuuta, jos se epäilee petosta, virusta tai muuta tekijää, joka vaikuttaa sen kykyyn valvoa, toteuttaa kampanjaa tai se havaitsee väärinkäytöksiä. Nämä epäilyt määritetään järjestäjän oman harkinnan mukaan.
 • Kampanijoitsija käsittelee osallistujan henkilötietoja noudattaen yrityksen tietoturva käytänteitä.
 • Nämä kampanjaehdot ovat Suomen lainsäädännön mukaiset.
 • Kaikki reklamaatiot koskien kampanjaa tai elämystä tulee tehdä kirjallisena ja lähettää sähköpostitse osoitteeseen info@elamyslahjat.fi. Reklamaatioihin vastataan 14 päivän kuluessa reklamaation vastaanottamisesta.

Kampanja | 10€:n alennus vähintään 100€:n ostoksesta


§ 1 Yleiset määräykset

1. Kampanjan järjestäjä on Elämyslahjat Oy (y-2327383-7). Yrityksen virallinen kotipaikka on Turku. Osoite Linnoitustie 4 A, Espoo.
2. Kampanjan voimassaolo on 17.11.2023 - 15.12.2023 tai toistaiseksi
3. Kampanja on valtakunnallinen
4. Määritelmät:
Näissä käyttöehdoissa esiintyvät termit:
Elämyslahjat Oy – käsittää yrityksen verkkosivut www.elamyslahjat.fi ja Elämyslahjat Oy:n myyntipisteet, ellei toisin mainita
Käyttöehdot – kampanjan “10€:n alennus vähintään 100€:n ostoksesta” sitovat ehdot
Myynninedistäminen – Kampanjamateriaalit Elämyslahjat Oy:n myyntipisteillä ja verkkosivuilla
Kampanjaan osallistuminen – Henkilö joka tilaa uutiskirjeen ensitilaajana kampanjan voimassaolon aikana.

§ 2 Kampanjaehdot “10€:n alennus vähintään 100€:n ostoksesta”

1. Kampanja “10€:n alennus vähintään 100€:n ostoksesta” on voimassa Elämyslahjat Oy:n verkkosivuilla www.elamyslahjat.fi
2. Kampanja “10€:n alennus vähintään 100€:n ostoksesta” tarjoaa Elämyslahjat Oy uutiskirjeen ensitilaajalle 10€:n alennuskoodin joka on hyödynnettävissä ensimmäiseen vähintään 100€:n ostokseen joko Elämyslahjat Oy:n verkkosivuilla tai myyntipisteillä. Uutiskirje tilataan joko Elämyslahjat Oy verkkosivujen tai Elämyslahjat Oy:n sosiaalisen median kautta mm. Facebook (Meta Ads- tai Google Ads- lomake).
3. Kampanjan alennuskoodi on voimassa osallistumis päivämäärästä 30.11.2024 asti.
4. Kampanjaedun alennuskoodi saapuu sähköpostiin heti kun osallistuja on vahvistanut uutiskirjetilauksensa sähköpostista.
5. Vain uutiskirjeen ensitilaajat ovat oikeutettuja kampanjaetuun.
6. Hyödyntämällä kampanjaa osallistuja hyväksyy Elämyslahjojen tietojenkäsittelyn seuraavissa viestintäkanavissa: sähköposti, puhelin, tekstiviesti, multimediaviesti.
7.Kampanjaetua ei voi hyödyntää muihin Elämyslahjat Oy:n alennuksiin tai kampanjoihin.
8. Osoitteessa www.elamyslahjat.fi tai Elämyslahjat Oy:n sosiaalisessa mediassa esitetyt viestintä- ja mainosmateriaalit tai muut myynninedistämismateriaalit eivät muuta kampanjan käyttöehtoja.
9. Jos kampanjaedulla ostetusta tilauksesta palautetaan jokin tuote, johtaa se myös alennuksen peruuntumiseen.
10. Kampanjan “10€:n alennus vähintään 100€:n ostoksesta” etu toimitetaan osallistujalle sähköpostitse ja alennuskoodi on käytettävissä verkkosivujen ostoskorissa (elamyslahjat.fi) tai myyntipisteellä annettaessa alennuskoodi myyjälle ostosten yhteydessä.
11. Kampanjaedulla ostetut elämykset tulee olla hyödynnettynä voimassaolon puitteissa eikä kampanjaetu vaikuta lahjakortin voimassaoloaikaan.

§ 3 Kampanjan ajankohta ja sijainti

1. Kampanja on voimassa ajankohdasta 17.11.2023 - 15.12.2023 klo 23:59 asti (uutiskirjeen tilauspäivämäärä ja -aika ratkaisevat kampanjaan osallistumisessa). Uutiskirjeen tilaaminen onnistuu Meta Ads-ja Google Ads- lomakkeiden kautta.

§ 4 Valitusten ja reklamaatioiden käsittely

1. Osallistujat voivat valittaa tai reklamoida sähköpostitse kampanjaan liittyviin asioihin osoitteeseen info@elamyslahjat.fi
2. Valituksia ja reklamaatioita käsittelemiseksi osallistujalta tarvitaan seuraavat tiedot; etunimi, sukunimi, osoite ja yksityiskohtainen valituksen tai reklamaation kuvaus. Valitukset käsitellään sähköisesti ja reklamaatiot tulee toimittaa osoitteeseen info@elamyslahjat.fi otsikolla “10€:n alennus vähintään 100€:n ostoksesta”
3. Valitukset ja reklamaatiot käsitellään 14 päivän sisällä kampanjan järjestäjän (Elämyslahjat Oy) toimesta.
4. Kaikki valitukset ja reklamaatiot käsitellään näiden ehtojen mukaisesti.
5. Henkilö on oikeutettu kampanjaetuun tilatessaan uutena asiakkaana Elämyslahjat Oy:n uutiskirjeen sähköpostiina mm. Elämyslahjojen verkkosivujen tai Elämyslahjojen sosiaalisen median kautta kampanjan voimassaolon puitteissa. Jokainen osallistuja saa kampanjaedun sähköpostiinsa alennuskoodin muodossa, joka on hyödynnettävissä ostoksen yhteydessä Elämyslahjojen verkkosivuilla (www.elamyslahjat.fi) tai kaikissa Elämyslahjat myyntipisteissä.

§ 5 Henkilötietojen käsittely

1. Osallistujan henkilötietojen käsittely tapahtuu Tietosuojalain 1050/2018 mukaisesti.
2. Kampanjaan osallistuvien henkilötiedoista vastaa rekisterinpitäjä Elämyslahjat Oy.
3. Kampanjan asianmukaisen toteuttamisen suorittamiseksi järjestäjän tulee säilöä ja käsitellä osallistujan tietoja Suomen Tietosuojalain 1050/2018 mukaisesti.

4. Kampanjaan osallistuvalla luonnollisella henkilöllä on Suomen tietosuojalain säännösten mukaisesti oikeus pääsyyn henkilökohtaisiin tietoihinsa yrityksen rekisteristä ja voi halutessaan pyytää tietojensa oikaisua tai poistamista.

§ 6 Loppumääräykset

1. Käyttöehdot ovat luettavissa Elämyslahjat Oy verkkosivuilla ja myös saatavilla kaikilla Elämyslahjat Oy:n myyntipisteillä.
2. Kampanjan käyttöehdot ovat kaikkien saatavilla osoitteesta www.elamyslahjat.fi
3. Nämä käyttöehdot määrittelevät kyseisen kampanjan ehdot ja sisällön. Kaikki viestinnässä ja markkinoinnissa käytettävät materiaalit ovat ainoastaan kuluttajalle tiedoksi, eivätkä täten muuta käyttöehtoja koskien kampanjaa.
4. Kaikki kampanjan velvoitteisiin liittyvät ristiriidat ratkaistaan toimivaltaisessa tuomioistuimessa noudattaen Suomen lakia.


Kampanja | Black Week -20%


I. Yleiset määräykset
1.1. Kampanjamyynnin järjestäjä on Elämyslahjat Oy, jonka kotipaikka on Turku. Sijainti: Linnoitustie 4A, 02600 Espoo (ei käyntiosoite)

1.2. Kampanja järjestetään 20.-27.11.2023 tai kunnes toisin ilmoitetaan.
1.3. Kampanja on valtakunnallinen.
1.4. Näissä ehdoissa määritellään säännöt kampanjan toteuttamiselle, jossa on 20 %:n alennus 20 - 27.11.2023 ostetuista tuotteista Elämyslahjojen myyntipisteiltä sekä verkkokaupasta.
1.5. Määritelmät:
Näissä säännöissä käytetyillä termeillä tarkoitetaan:

Verkkokauppa - verkkosivustot ja muut Internetin kautta saataville asetetut verkkotyökalut, jotka ovat Elämyslahjat Oy:n omistuksessa tai käytössä ja jotka ovat saatavilla osoitteessa https://www.elamyslahjat.fi/ tai missä tahansa muussa Elämyslahjat Oy:n omistuksessa tai käytössä olevassa osoitteessa;
Myymälät - Elämyslahjojen omat vähittäismyymälät, joissa tuotteita myydään ja joissa tilaukset voidaan noutaa henkilökohtaisesti. Nykyinen luettelo myymälöistä löytyy osoitteesta
https://www.elamyslahjat.fi/salepoints/
Menettelytavat - nämä menettelytavat;

Kampanja - näissä käyttöehdoissa tarkoitettu 20% joulualennukseen liittyvä kampanja;

Kampanjaan osallistujat - henkilöt, jotka ovat ostaneet kampanjaan kuuluvia lahjoja myymälöissä ja verkossa;

III. Myynninedistämisen kohde ja periaatteet
1. Kampanjaan osallistuja on yksityinen henkilö, joka tekee 20.11.-27.11.2023 välisenä aikana Elämyslahjojen verkkokaupassa tai myyntipisteellä ostoksia enintään 5000 eurolla.
2. Alennetut tuotteet ovat saatavilla osoitteessa: https://www.elamyslahjat.fi/ ja Elämyslahjat Oy:n myymälöissä.
3. Kampanja ei ole yhdistettävissä muihin kampanjatoimiin ja myynteihin.
4. Alennuskuponkia/alennuskoodia ja avointa lahjakorttia ei voi yhdistää toisiinsa tai muihin kampanjoihin
5. Avoimet lahjakortit eivät sisälly kampanjaan.
6. Tehdessään minkä tahansa yli 49€ ostoksen kampanja-aikana asiakas saa 5 euron arvoisen alennuskupongin (myymälä) tai sähköpostitse lähetetyn alennuskoodin (verkkokauppa), jonka voi käyttää 1- 31.12.2023 välisenä aikana vähintään 49 euron arvoisten ostosten yhteydessä.

IV. Valitusmenettely
4.1. Osallistujat voivat tehdä kampanjaa koskevia valituksia sähköisesti tai kirjallisesti.
4.2. Valituksessa on mainittava: osallistujan etu- ja sukunimi ja tarkka osoite sekä yksityiskohtainen kuvaus ja syy valitukseen. Sähköisessä muodossa olevat valitukset on lähetettävä osoitteeseen: info@elamyslahjat.fi Sähköpostin otsikko: "Black Week 2023 - valitus" Kirjalliset valitukset on lähetettävä osoitteeseen: Elämyslahjat Oy, Linnoitustie 4A, 02600 Espoo: "Black Week 2023 - valitus".
4.3. Valitukset käsitellään 7 päivän kuluessa siitä, kun järjestäjä on vastaanottanut ne.
4.4. Valitukset käsitellään näiden sääntöjen perusteella.
4.5. Osallistujalle ilmoitetaan päätöksestä kirjeellä, joka lähetetään kirjallisessa valituksessa annettuun osoitteeseen 7 päivän kuluessa valituksen käsittelypäivästä tai sähköisesti toimitetussa valituksessa annettuun sähköpostiosoitteeseen.

V. Henkilötietojen käsittely
5.1. Osallistujien henkilötietoja käsitellään tietosuojalain mukaisesti.
5.2. Kampanjaan osallistujien toimittamien henkilötietojen hallinnoija on Elämyslahjat Oy
5.3. Kampanjan asianmukaisen toteuttamisen suorittamiseksi järjestäjän tulee säilöä ja käsitellä osallistujan tietoja Suomen Tietosuojalain 1050/2018 mukaisesti.
5.4. Tietosuojalain pakottavien säännösten perusteella kilpailun osallistujalla on oikeus tutustua henkilötietoihinsa ja hän voi milloin tahansa pyytää niiden oikaisemista tai poistamista.

VI. Loppumääräykset
6. 1 Nämä ehdot ovat saatavilla Elämyslahjat.fi verkkosivustolla ja järjestäjän toimistossa.
6. 2. Nämä ehdot ovat saatavilla Elämyslajat.fi verkkosivustolla osoitteessa: https://www.elamyslahjat.fi/kampanjan-kayttoehdot-black-week/.
Nämä Ehdot ovat ainoa asiakirja, jossa kampanjan säännöt esitetään. Kaikki myynninedistämis- ja mainosmateriaali on tarkoitettu vain tiedoksi.
Kaikki kampanjaan liittyvien velvoitteiden täyttämisestä aiheutuvat riidat ratkaistaan toimivaltaisessa tuomioistuimessa sovellettavien säännösten mukaisesti.


Kampanja | Saat 5€ jouluostoksiin

I YLEISET MÄÄRÄYKSET
1.1. “Saat 5€ jouluostoksiin” -Elämyslahjat Oy, jonka kotipaikka on Turku. Sijainti: Linnoitustie 4A, 02600 Espoo (ei käyntiosoite)
1.2. Alekoodi on voimassa 1.-31.12.2023 tai kunnes toisin ilmoitetaan.
1.3. Kampanja on valtakunnallinen.
1.4. Näissä ehdoissa määritellään säännöt kampanjalle, jossa Elämyslahjojen myymälöissä myönnetään 5 euron alennus vähintään 49 euron ostoksista 1.-31.12.2023 välisenä aikana.
1.5. Määritelmät:
Näissä säännöissä käytetyillä termeillä tarkoitetaan:
Verkkokauppa ja muut Internetin kautta saataville asetetut verkkotyökalut, jotka ovat Elämyslahjat Oy:n omistuksessa tai käytössä ja jotka ovat saatavilla osoitteessa https://www.elamyslahjat.fi/ tai muussa Elämyslahjat Oy:n omistuksessa tai käytössä olevassa osoitteessa;

Myymälät - Elämyslahjojen omat vähittäismyymälät, joissa tuotteita myydään ja joissa on mahdollista noutaa tilaukset henkilökohtaisesti. Nykyinen luettelo myymälöistä löytyy osoitteesta
https://www.elamyslahjat.fi/salepoints/.
Menettelytavat - nämä menettelytavat;
Kampanja - näissä käyttöehdoissa tarkoitettu 5 euron joulualennukseen liittyvä kampanja;
Kampanjaan osallistujat - henkilöt, jotka ovat ostaneet kampanjaan kuuluvia lahjoja liikkeistä ja verkosta;

II OSALLISTUMISEHDOT “Saat 5€ jouluostoksiin” -tarjoukseen
2.1. Osallistuja voi olla henkilö, joka on täysin oikeustoimikelpoinen (yli 18-vuotias henkilö, joka ei ole siviililain mukaan osittain tai kokonaan vajaavaltainen). Henkilöt, joilla ei ole täyttä oikeustoimikelpoisuutta, voivat osallistua Kampanjaan lakisääteisen edustajansa/laillisen holhoojansa avustuksella), jotka ovat tutustuneet näiden sääntöjen sisältöön ja hyväksyvät niiden määräykset.
2.2. Kampanja koskee kaikkia Elämyslahjat.fi verkkokaupasta ja Elämyslahjojen myymälöistä ostettuja tuotteita, lahjakortteja lukuun ottamatta, 1.-31.12.2023 välisenä aikana.

III “Saat 5€ jouluostoksiin KAMPANJAN SÄÄNNÖT
3.1. Kampanja on voimassa Elämyslahjat.fi-verkkokaupassa 1.-31.12.2023 kello 23.59 asti (päivämäärä ja kellonaika, jolloin tilaus tehdään, ratkaisee) ja myymälöissä 1.-30.12.2023 niiden aukioloaikoina kello 9-22 (päivämäärä ja kellonaika, jolloin lahja ostetaan, ratkaisee).
3.2. Ajantasainen luettelo kampanjaan osallistuvista myymälöistä löytyy osoitteesta: https://www.elamyslahjat.fi/salepoints/
3.3. “Saat 5€ jouluostoksiin -lauseella toteutettavan kampanjan kohteena on mahdollisuus käyttää 5 euron arvoinen alennusseteli (myymälät) tai alennuskoodi (verkkokauppa) järjestäjän verkkokaupassa tai Elämyslahjojen myyymälöissä vähintään 49 euron arvoisten ostosten yhteydessä.
3.4. Asiakkaalle myönnetään 5 euron alennuskuponki ostoksista, jotka on tehty Elämyslahjojen myymälöissä 20-27.11.2023 välisenä aikana.
3.5. Alennuskuponkia/alennuskoodia ei voi lunastaa käteisellä.
3.6. Alennuskuponkia/alennuskoodia ja avointa lahjakorttia ei voi yhdistää toisiinsa tai muihin kampanjoihin
3.7. Alennuskupongilla/alennuskoodilla ei alenneta lahjakortteja.
3.8. Alennuskuponki/alennuskoodi on kertaluonteinen.
3.9. Alennuskuponkia/alennuskoodia ei voi palauttaa.
3.10. Kampanja ei ole yhdistettävissä muihin Elämyslahjojen järjestämiin kampanjatoimiin.
3.11. Alennuskupongilla/alennuskoodilla ostetun tuotteen palauttaminen johtaa alennuksen peruuttamiseen - 5 €.
3.12. Elämyslahjat.fi-sivustolla ja Elämyslahjojen myymälöissä esitetyt mainosmateriaalit eivät ole siviililain 66 §:n 1 momentissa tarkoitettu tarjous.

IV SÄÄNNÖKSET OSTOPALVELUJEN VALITUKSISTA “SAAT 5€ JOULUOSTOKSIIN -KAMPANJAAN LIITTYVISTÄ VALITUKSISTA
4.1. Osallistujat voivat tehdä kampanjaa koskevia valituksia sähköisesti tai kirjallisesti.
4.2. Valituksessa on mainittava: osallistujan etu- ja sukunimi ja tarkka osoite sekä yksityiskohtainen kuvaus ja syy valitukseen. Sähköisessä muodossa olevat valitukset on lähetettävä osoitteeseen: info@elamyslahjat.fi Sähköpostin otsikko: "5 euroa jouluksi - valitus" . Kirjalliset valitukset on lähetettävä osoitteeseen: Elämyslahjat Oy, Linnoitustie 4A, 02600 Espoo
4.3. Valitukset käsitellään 7 päivän kuluessa siitä, kun järjestäjä on vastaanottanut ne.
4.4. Valitukset käsitellään näiden sääntöjen perusteella.
4.5. Osallistujalle ilmoitetaan päätöksestä kirjeellä, joka lähetetään kirjallisessa valituksessa annettuun osoitteeseen 7 päivän kuluessa valituksen käsittelypäivästä tai sähköisesti toimitetussa valituksessa annettuun sähköpostiosoitteeseen.

V. HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELY
5.1. Osallistujien henkilötietoja käsitellään tietosuojalain mukaisesti.
5.2. Kampanjaan osallistujien toimittamien henkilötietojen hallinnoija on Elämyslahjat Oy
5.3. Järjestäjä käsittelee kampanjamyynnin asianmukaista toteuttamista varten osallistujan sähköpostiviestissä toimittamia henkilötietoja ehtojen 2.3 kohdan mukaisesti 29. elokuuta 1997 annetun henkilötietolain (konsolidoitu teksti: Journal of Laws 2002, nro 101, kohta 926, sellaisena kuin se on muutettuna) 23 §:n 1 momentin 3 kohdan mukaisesti.
5.4. Tietosuojalain pakottavien säännösten perusteella kilpailun osallistujalla on oikeus tutustua henkilötietoihinsa ja hän voi milloin tahansa pyytää niiden korjaamista tai poistamista.

VI. LOPPUSÄÄNNÖKSET
6.1 Nämä ehdot ovat saatavilla Elämyslahjat.fi -verkkosivustolla ja järjestäjän kotipaikassa.
6. 2. Nämä ehdot ovat saatavilla Elämyslahjat.fi verkkosivustolla osoitteessa: https://www.elamyslahjat.fi/kampanjan-kayttoehdot-black-week/
Nämä ehdot ovat ainoa asiakirja, jossa kampanjan säännöt esitetään. Kaikki myynninedistämis- ja mainosmateriaali on tarkoitettu vain tietojen käsittelyyn.
Kaikki kampanjaan liittyvien velvoitteiden täyttämisestä aiheutuvat riidat ratkaistaan toimivaltaisessa tuomioistuimessa sovellettavien säännösten mukaisesti.