Osta Superautoelämyksesi elokuun ajotapahtumaan Kiikalassa 17.-18.8.!

Tuulitunneli

Tuulitunneli on tila, jossa pystyt kokemaan vapaapudotuksen tunteen ilman lentämistä ensin korkeuksiin. Tuulitunnelin pohjasta puhaltaa ilmavirtaa, joka nostaa sinut ilmaan. Tämän jälkeen ilmavirta pitää sinut irti maasta ja tunnet vatsanpohjassa samoin kuin olisit oikeassa vapaapudotuksessa. 

Ilmavirta voi parhaimmillaan puhaltaa yli 200 km/h, joten tuulitunnelilento sopii ehdottomasti adrenaliinintäyteisistä elämyksistä innostuvalle. Tuulitunnelia on myös helppo mennä kokeilemaan, sillä siihen ei vaikuta esimerkiksi sääolot tai vuoden aika. Katso myös kaikki lentoelämykset, kun etsit vauhdikasta lahjaa. 

Selaa kategorioita
Näytetään: 8
Tuulitunnelilento on täydellinen lahja niille, jotka rakastavat seikkailua ja extremeä, mutta eivät ole ihan vielä valmiita hyppäämään lentokoneesta. Lentäminen tuulitunnelissa on taatusti turvallisin tapa kokea poikkeuksellinen vapaapudotuksen tunne. Sisätiloissa tapahtuva laskuvarjohyppykokemus antaa sinulle mahdollisuuden tuntea nopean ilman kiihtymisen tuulitunnelissa. Oikeassa laskuvarjohypyssä voi olla vaikeaa keskittyä kaikkeen samaan aikaan (ainakin ensimmäisellä kerralla) ja nauttia hetkestä ennen laskuvarjon avaamista. Sisätiloissa taas pystyt nauttimaan joka hetkestä, sinulla ei ole tarvetta seurata maisemia eikä paineita laskuvarjon avaamisesta ole. Tuulitunnelissa yksinkertaisesti vain astut tunneliin, nojaat eteenpäin tuuleen ja annat taian alkaa! Ohjaaja siirtää sinut neutraaliin asentoon, sen jälkeen sinun täytyy itse hallita menoasi eteenpäin, taaksepäin, sivuttain ja niin edelleen. Se on yllättävän helppoa ja innostavaa!