Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Aromaattinen klassinen hieronta kahdelle (50 min)

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Aromaattinen klassinen hieronta kahdelle (50 min)

Helsinki
2 henkilöä

168 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
168 €

Paras lahja on hyvinvoiva keho ja rauhallinen mieli

Tunnetko ketään, joka ei ärsyyntyisi jumiutuneista niskoista tai väärään aikaan vihlaisevasta alaselästä? Emme mekään. Nyt on aika päästää läheisesi makuulleen ammattilaisen hierottavaksi sekä antaa mielen ja lihasten rentoutua päästä varpaisiin.

Rentouttavan vaikutuksensa lisäksi klassisen hieronnan tiedetään edistävän ainakin kehon verenkiertoa, nivelten liikkuvuutta, joustavuutta, ihokudosten uusiutumista, sekä vähentävän turvotusta. Aromaattiset luonnonöljyt on valmistettu kasvipohjaisista aineista, joiden positiivinen vaikutus ulottuu ihon pinnalta imeytyen aina kehon autonomiseen hermostoon ja verenkiertoon. 

Mitä elämyslahja sisältää?

Tähän elämykseen kuuluu 50 minuuttia kestävä ylellinen hieronta kahdelle hengelle. Ylellinen hoito tehdään puhtailla aromaattisilla luonnonöljyillä. Hoito on lempeäotteinen, hoitava ja rentouttava kokovartalohieronta ja osallistujien yksilöllisten toiveiden mukaan muokattavissa.

Kenelle elämyslahja sopii?

Hierontalahjapaketit ovat omiaan pariskunnille ja ystäville, jotka kaipaavat rentouttavaa käsittelyä ja pientä hetkeä rauhoittuakseen arkipäiväisistä menoistaan.


Tärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

Helsinki

Vaatteet

Asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Kesto

50 minuuttia.

Osallistujat

2 henkilöä.

Sää

Vuoden ympäri.Vaihtoehtoiset elämykset:

Asiakkaiden mielipiteet (Ole ensimmäinen, ja jaa arvostelusi!)

Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.