Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Beauty kuumakivihieronta

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Beauty kuumakivihieronta

Espoo
1 henkilöä

79 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
79 €

Kiviterapiahoidot ovat olleet osa itämaista lääketiedettä yli 5 000 vuotta. Vastoin kuvitelmia hieronta tuntuu miellyttävältä, pehmeältä ja kivuttomalta. Kivet hoitavat ja ravitsevat ihoa mineraalipitoisuutensa ansiosta.

Hieronnalla saavutetaan mielen ja kehon rentous. Kuumakivihieronnalla hoidetaan lihaksia, sekä aktivoidaan aineenvaihduntaa. Hieronnasta ja kehon tilasta riippuen, hoidon jälkeen olo voi tuntua raukealta, väsyneeltä ja aineenvaihdunnan aktivoinnin vuoksi saatat myös palella, sekä olla janoinen olo. Hoidon jälkeen tarjoillaan lämmintä yrttijuomaa. Suosittelemmekin ennen lähtöä hetken istuutumista.

Kuumakivihieronta tukee Ayurveda filosofiaa: kehon energia ei häviä, se vain liikkuu sinne, missä ei ole tarpeeksi energiaa.


Tärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

Espoo

Vaatteet

Asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Kesto

1 tunti.

Osallistujat

Vain osallistujille.

Sää

Ympäri vuoden.


Palvelun toteuttaja


Vaihtoehtoiset elämykset:

Asiakkaiden mielipiteet (Ole ensimmäinen, ja jaa arvostelusi!)

Kirjoita arvostelu

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.