Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Elämyspäivä kymmenelle

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Elämyspäivä kymmenelle

Perttula
10 henkilöä

1350 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
1350 €

Huippuvauhdikas elämyspäivä nyt helppona pakettina!

Vauhtifarmin toinen toistaan jännittävämpi elämys on niputettu 10 hengen elämyspäiväksi.
Sisältää: vaijeriliuku, armyrata, lounas, sauna, värikuulasota, jousiammunta. 

Elämyspäivän sisältö:

Vaijeriliuku - 
Huimaa kyytiä vaijerin varassa! Vauhtifarmin uusi elämys on vaijeriliuku, joka ulottuu maahan kallion kupeesta, 19 metrin korkeudelta. Liu’un pituus on kaiken kaikkiaan 170 metriä, ja sen aikana vauhti kasvaa huimaksi. Adrenaliinihuuma on taattu! Soveltuu erinomaisesti elämyspäivän päättäväksi nautinnoksi.

Army-rata - ARMY-rata on Vauhtifarmin uusin hitti. Radalla kilpaillaan kahdessa eri joukkueessa viestimuotoisesti aidossa bootcamp-hengessä. Rata sisältää: rengasjuoksua, hiekassa ryömintää, esteiden ylitystä, tasapainoilua, ja vaijeriliukua. Nopeimmin maaliin saapunut joukkue voittaa. Tarvitsette ketteryyttä, nopeutta ja ennen kaikkea paljon positiivista leikkimieltä. Rata soveltuu kaiken kokoisille ja ikäisille. Joukkueet tsemppaavat ja kannustavat toisiaan suorituksen ajan. Kerää porukka ja löydä joukkueen sisäinen kuri tässä leikkimielisessä Army-seikkailussa.

Värikuulasota - Värikuulasota on täydellinen elämyspaketti isolle ryhmälle. Kaksi joukkuetta taistelee lipun ryöstämisestä värikuula-asein. Taktiikka, tarkkuus, ketteryys ja tulivoima ratkaisevat värikuulasodan voittajan. Luvassa on hervotonta tulitaistelua, taktikointia, väijymistä, syöksymistä, ja kaikkia keinoja... Uhreja ei voi välttää, mutta lopulta toinen joukkue saa kuin saakin lipun vietyä. Vauhtifarmilla on kaksi jännittävää metsämaastorataa, yksi sup-air -peltokenttä sekä aivan uusi Soviet Union -varikkorata. Ennen pelin alkua osallistujille näytetään miten asetta käytetään ja käydään läpi turvallisuuteen liittyvät asiat. Ohjaajat valvovat myös, että peli lähtee hyvin ja turvallisesti käyntiin.

Jousiammunta - Pidit sukkahousuista miehillä tai et, tässä on erinomainen elämys eksoottisesta ammuntalajista kiinnostuneille. Vauhtifarmin neljä jousiammuntataulua pitävät huolen ystäväporukkasi viihtyvyydestä. Ensin harjoitellaan ampumista, jonka jälkeen alkaa leikkimielinen kilpailu. Jousiammunta on viihdyttävä aktiviteetti, johon jää yllättävän helposti koukkuun… Napakympin metsästäminen ei ole koskaan ollut näin hauskaa!

Sauna - Pienen lammen rannalla omassa pihapiirissä uusi, mutta melko vaatimaton 10 hengen sauna, jossa mahdollisuus peseytyä aktiviteettejen jälkeen. (Naiset + miehet vuorottelevat, jos sekaryhmiä). Saunalla voi grillata ja nauttia omia juomia. 
 


Tärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

Perttula

Vaatteet

Kuntoiluun sopivat vaatteet.

Kesto

Koko päivä.

Osallistujat

Vain osallistujille.

Sää

Kesäkaudella.

Lisätiedot

Saunaan omat pyyhkeet mukaan! Vauhtifarmilta saa tarvittaessa vuokrata haalareita 5€ kpl.Vaihtoehtoiset elämykset:

Asiakkaiden mielipiteet (Ole ensimmäinen, ja jaa arvostelusi!)

Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.