Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

DMK Skin Revision™ -entsyymikasvohoitosarja

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

DMK Skin Revision™ -entsyymikasvohoitosarja

Helsinki
1 henkilöä

720 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
720 €

Tehosarja ihonhoitoon

Tämä on kasvojen ja kehon aineenvaihduntaa ja kudoksia elvyttävä tehosarja, johon sisältyy DMK Skin Revision™ -entsyymikasvohoitosarja sekä vartalo- ja kasvolymfa. Lisäksi tarvittaessa mekaaninen puhdistus ja seerumit.

Danné Kingin perustama konsepti perustuu voimakkaaseen ihon uudistamiseen ja ihonalaisten kudoksien luonnollisen tasapainon palauttamiseen. Luonnon farmakologiaan perustuva ihon hoitomenetelmä on alunperin kehitetty ihotautilääkäreille. Jokainen hoito perustuu asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin ja ihon kemiaan. DMK Skin Revision™ -hoidoilla saat todellisia tuloksia unohtamatta hemmottelua. Terveysklinikka Pisarassa yhdistetään DMK Skin Revision™ -protokolla Method Pisara®-konseptiin, jotta saamme elvytettyä koko ihon ja kehon fysiologian ja näin saavutettua pitkäaikaisia ja ylläpidettäviä tuloksia.

Mitä elämyslahjaan sisältyy?

Kolme DMK Skin Revision™ -entsyymikasvohoitoa, koneellinen vartalo- ja kasvolymfa Bodywrap-lämpökääreillä (tarvittaessa mekaaninen puhdistus ja seerumit) sekä yksilölliset jatkohoitosuositukset.

Saat yhteensä siis 5 hoitoa neljän hoitokerran aikana (kolmen viikon ajanjaksolla).   

DMK Skin Revision™ -hoidon sisältö on muuten sama kuin yksittäisen entsyymikasvohoidon, mutta kolmen hoidon sarjana, joka toteutetaan kolmen viikon aikana. Huom! Tämä on tuloksellisuuden kannalta tärkeää, eli tätä lahjakorttia ei voi käyttää niin, että kolme hoitoa vuoden sisällä, vaan ehto on, että käytetään viikon välein ensimmäisestä hoidosta.
 

Tiesitkö?
Method Pisara® on Terveysklinikka Pisaran rekisteröity palvelukonsepti, jonka päämääränä on ihmisen kokonaisvaltainen terveys ja hyvinvointi. Kaikki Terveysklinikka Pisaran hoidot suoritetaan palvelukonseptin mukaisesti asiakkaan yksilölliset tarpeet huomioiden.


Tärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

Helsinki

Vaatteet

Asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Osallistujat

1 henkilö.

Sää

Vuoden ympäri.

Lisätiedot

Hoito toteutetaan yhtenä sarjana kolmen viikon aikana.Vaihtoehtoiset elämykset:

Asiakkaiden mielipiteet (Ole ensimmäinen, ja jaa arvostelusi!)

Kirjoita arvostelu

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.