Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Hot jooga 10 x kortti

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Hot jooga 10 x kortti

Helsinki
1 henkilöä

150 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
150 €

Kokonaisvaltaista rentoutumista hot jooga -tunnilla

Voit aloittaa hot joogan harrastamisen iästä, koosta tai harjoitustaustasta riippumatta. Voit tulla mukaan vaikka et olisi joogannut koskaan aiemmin. Sarja sopii aloittelijoille, tai jo pidempään jooganneille. Sarja tarjoaa kokonaisvaltaisen harjoituksen keholle, mielelle ja sydämelle ja on erittäin fysioterapeuttinen. Sarjan perinteiset asanat vahvistavat ja venyttävät kehoa ja vilkastuttavat aineenvaihduntaa sisäelimissä ja verenkierrossa. Studio Tulijooga sijaitsee Helsingin Punavuoressa.

Mitä elämyslahjaan sisältyy?

  • 10 joogatuntia - 10 x 1,5 h

Kenelle elämyslahja soveltuu?

Joogatunneille voi tulla mukaan kuka tahansa - olit sitten nuori tai vanha, aloittelija tai kokenut! Joogatunneista nauttivat erityisesti ihmiset, jotka nauttivat virkistymisestä rentouttavalla tavalla.

Tiesitkö?
Jooga tarkoittaa Intiassa tuhansien vuosien aikana syntyneitä ihmisen ja maailmankaikkeuden fyysistä, psyykkistä ja spirituaalista olemusta koskevia filosofisia pohdiskeluja sekä etenkin niihin liittyviä käytännön harjoituksia. Sana yoga, suomalaistetussa muodossaan jooga, on johdettu yhdistymistä merkitsevästä sanskritin verbijuuresta yuj (युज्). Yleensä ajatellaan, että joogan tavoite onkin juuri yhdistyminen, erityisesti mielen selkeytyminen ja yhdistyminen tiedostavaan olemukseen.

Tärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

Helsinki

Vaatteet

Kuntoiluun sopivat vaatteet. Mukaan oma joogamatto, pyyhe maton päälle ja juomapullo.

Kesto

Sisältää 10 joogatuntia - 10 x 1,5 tuntia.

Osallistujat

Vain osallistujille.

Sää

Ympäri vuoden.

Lisätiedot

Sopii kaikille.Vaihtoehtoiset elämykset:

Asiakkaiden mielipiteet (Ole ensimmäinen, ja jaa arvostelusi!)

Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.