Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Huonepakopeli Oulussa 2-3 hengelle

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Huonepakopeli Oulussa 2-3 hengelle

Oulu
2-3 henkilöä

75 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
75 €

Let's play a game...

Exit-huonepakopelit tarjoavat lahjansaajalle elämyksen, josta kotiin lähdetään innostuneena ja iloisena. Pelaajat lukitaan pelitilaan, jossa heidän tulee yhdessä työskennellä ulospääsyn saavuttamiseksi. Vastassa on kiperiä aivopähkinöitä, näppäryyttä vaativia tehtäviä ja tikittävä kello. Pelimme sijaitsevat Oulun keskustassa kahdessa toimipaikassa: Kajaaninkatu 22 ja Uusikatu 22, joten valinnanvaraa riittää.

Kajaaninkatu 22:

Vankilapako

Tervetuloa pahamaineiseen Rikers Islandin vankilaan New Yorkin Bronxiin. Vain muutama ihminen on onnistunut pakenemaan sieltä koko vankilan historian aikana. Ulospääsy on helpommin sanottu kuin tehty.

Murhamysteeri

On vuosi 1933 pienessä ja idyllisessä englantilaiskylässä Chesterfieldissä. Rikas rouva Lou Lou on löytynyt murhattuna. Pelaajien tehtävänä on ratkaista tämä Agatha Christie -tyylinen murhamysteeri.

Professorin arvoitus

Omalaatuinen professori Ykskivi on rakentanut uuden keksinnön. Nyt olisi äärimmäisen tärkeää saada se toimimaan. Valitettavasti arvon professori ei muista miten se tapahtuu! Pystyttekö te auttamaan professori-parkaa?


Uusikatu 22
:

Ansa

I want to a play game – Teidät on valittu, koska ette ole arvostaneet tarpeeksi turvallista elämäänne. Jos selviätte tästä, tulette olemaan kiitollisia jokaisesta päivästä…

Pommi

Tiedustelupalvelun päämajaan on asetettu pommi. Teidän agenttiryhmällänne on 60 minuuttia aikaa löytää pommi ja purkaa se.
Pelejä on kaksi identtistä, joten kaksi ryhmää voi kisailla yhtä aikaa.

Temppelin kirous

Tuhansia vuosia sitten, syvällä sademetsässä eli infernaalinen peto. Muinaiset jumalat tuhosivat hänet ja kätkivät pedon voimanlähteen, kristallikallon, salaiseen temppeliin. Arkeologiryhmänne on päässyt temppelin jäljille, mutta se joka yrittää viedä kristallikallon temppelistä, jää ikuisesti sen vangiksi…

Velhon perintö

Mahtavan velhon Smultronin taikasauva kykenee antamaan haltijalleen uskomattomat taikavoimat. Estääkseen taikasauvan joutumisen vääriin käsiin, Smultron piilotti sen mökkiinsä kielletyn metsän laidalle ja suojasi paikan vahvalla magialla. Etsikää mökki, murtakaa taikasauvaa suojaavat taiat ja tuokaa sauva ajoissa turvaan!

Kenelle elämyslahja sopii?

Pakopeli on täydellinen lahjaidea ystävälle tai sukulaiselle, joka pitää uusista ja jännittävistä kokemuksista. Pelit sisältävät sopivasti jännitystä, ongelmanratkaisua ja yhdessä tekemisen iloa. Se on hyvää vastapainoa nykyajan, internetin ja teknologian käyttöön perustuvalle sosiaaliselle elämälle.

Mitä elämyslahja sisältää? 

Lahja sisältää 60 minuutin mittaisen huonepakopelin valitsemassasi huoneessa 2-3 hengelle. 


Tärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

Oulu

Vaatteet

Asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Kesto

60 minuuttia.

Osallistujat

2-3 henkilöä.

Sää

Säällä kun säällä.

Lisätiedot

Alle 12-vuotiaat vanhempien seurassa.


Palvelun toteuttaja


Vaihtoehtoiset elämykset:

Asiakkaiden mielipiteet (Ole ensimmäinen, ja jaa arvostelusi!)

Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.