Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Huonepakopeli Oulussa 2-3 hengelle

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Huonepakopeli Oulussa 2-3 hengelle

Oulu
2-3 henkilöä

75 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
75 €

Let's play a game...

Exit-huonepakopelit tarjoavat lahjansaajalle elämyksen, josta kotiin lähdetään innostuneena ja iloisena. Pelaajat lukitaan pelitilaan, jossa heidän tulee yhdessä työskennellä ulospääsyn saavuttamiseksi. Vastassa on kiperiä aivopähkinöitä, näppäryyttä vaativia tehtäviä ja tikittävä kello. Pelimme sijaitsevat Oulun keskustassa kolmessa toimipaikassa: Kajaaninkatu 22, Uusikatu 22 ja Kirkkokatu 17, joten valinnanvaraa riittää.

Kajaaninkatu 22:

Vankilapako

Tervetuloa pahamaineiseen Rikers Islandin vankilaan New Yorkin Bronxiin. Vain muutama ihminen on onnistunut pakenemaan sieltä koko vankilan historian aikana. Ulospääsy on helpommin sanottu kuin tehty.

Murhamysteeri

On vuosi 1933 pienessä ja idyllisessä englantilaiskylässä Chesterfieldissä. Rikas rouva Lou Lou on löytynyt murhattuna. Pelaajien tehtävänä on ratkaista tämä Agatha Christie -tyylinen murhamysteeri.

Professorin arvoitus

Omalaatuinen professori Ykskivi on rakentanut uuden keksinnön. Nyt olisi äärimmäisen tärkeää saada se toimimaan. Valitettavasti arvon professori ei muista miten se tapahtuu! Pystyttekö te auttamaan professori-parkaa?


Uusikatu 22
:

Ansa

I want to a play game – Teidät on valittu, koska ette ole arvostaneet tarpeeksi turvallista elämäänne. Jos selviätte tästä, tulette olemaan kiitollisia jokaisesta päivästä…

Pommi

Tiedustelupalvelun päämajaan on asetettu pommi. Teidän agenttiryhmällänne on 60 minuuttia aikaa löytää pommi ja purkaa se.
Pelejä on kaksi identtistä, joten kaksi ryhmää voi kisailla yhtä aikaa.

Temppelin kirous

Tuhansia vuosia sitten, syvällä sademetsässä eli infernaalinen peto. Muinaiset jumalat tuhosivat hänet ja kätkivät pedon voimanlähteen, kristallikallon, salaiseen temppeliin. Arkeologiryhmänne on päässyt temppelin jäljille, mutta se joka yrittää viedä kristallikallon temppelistä, jää ikuisesti sen vangiksi…

Velhon perintö

Mahtavan velhon Smultronin taikasauva kykenee antamaan haltijalleen uskomattomat taikavoimat. Estääkseen taikasauvan joutumisen vääriin käsiin, Smultron piilotti sen mökkiinsä kielletyn metsän laidalle ja suojasi paikan vahvalla magialla. Etsikää mökki, murtakaa taikasauvaa suojaavat taiat ja tuokaa sauva ajoissa turvaan!

 

Kirkkokatu 17:

The SAW
Mitä kaikkea olisitte valmiita tekemään selviytyäksenne? Mitä olette valmiita uhraamaan? Kuinka pitkälle voitte mennä? Teidän tulee läpäistä useita testejä ja tehdä päätös: Elämä vai kuolema? Valinta on teidän.

Alcatraz
Sinut on tuomittu elinkautiseen vankeusrangaistukseen murhasta, jota et tehnyt. Sinun on päästävä pakoon, jotta voit todistaa syyttömyytesi.

Matka maailman ympäri
Phileas Fogg, kuuluisa seikkailija löi 20 000 punnasta vetoa, että hän onnistuu kiertämään maapallon vain 80 päivässä. Matka oli vaarallinen ja täynnä yllätyksiä, mutta herra Fogg onnistui lähes mahdottomassa tehtävässään. Vai onnistuiko? Viime aikoina hänen kuuluisin seikkailunsa on asetettu kyseenalaiseksi. Olette herra Foggin asunnossa Lontoossa ja tehtävänänne on selvittää totuus tuosta huimasta seikkailusta.

Kenelle elämyslahja sopii?

Pakopeli on täydellinen lahjaidea ystävälle tai sukulaiselle, joka pitää uusista ja jännittävistä kokemuksista. Pelit sisältävät sopivasti jännitystä, ongelmanratkaisua ja yhdessä tekemisen iloa. Se on hyvää vastapainoa nykyajan, internetin ja teknologian käyttöön perustuvalle sosiaaliselle elämälle.

Mitä elämyslahja sisältää? 

Lahja sisältää 60 minuutin mittaisen huonepakopelin valitsemassasi huoneessa 2-3 hengelle. 


Tärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

Oulu

Vaatteet

Asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Kesto

60 minuuttia.

Osallistujat

2-3 henkilöä.

Sää

Säällä kun säällä.

Lisätiedot

Alle 12-vuotiaat vanhempien seurassa.Vaihtoehtoiset elämykset:

Asiakkaiden mielipiteet (Ole ensimmäinen, ja jaa arvostelusi!)

Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.