Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Huonepakopeli Oulussa kuudelle henkilölle

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Huonepakopeli Oulussa kuudelle henkilölle

Oulu
6 henkilöä

120 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
120 €

Tervetuloa mysteeripeliin - Let's play a game...

Exit-huonepakopelit tarjoavat elämyksen, josta kotiin lähdetään innostuneena ja iloisena. Pelaajat lukitaan huoneeseen, jossa heidän tulee yhdessä työskennellä saavuttaakseen ulospääsy. Vastassa on kiperiä aivopähkinöitä, näppäryyttä vaativia tehtäviä ja tikittävä kello. Pelimme sijaitsevat Oulun keskustassa kolmessa toimipaikassa: Kajaaninkatu 22, Uusikatu 22 ja Kirkkokatu 17, joten valinnanvaraa riittää.

Kajaaninkatu 22:

Vankilapako

Tervetuloa pahamaineiseen Rikers Islandin vankilaan New Yorkin Bronxiin. Vain muutama vanki on onnistunut pakenemaan sieltä koko vankilan historian aikana. Ulospääsy on helpommin sanottu kuin tehty.

Murhamysteeri

On vuosi 1933 pienessä ja idyllisessä englantilaiskylässä Chesterfieldissä. Varakas rouva Lou Lou on löydetty murhattuna. Pelaajien tehtävänä on selvittää tämä Agatha Christie -tyylinen murhamysteeri.

Professorin arvoitus

Omalaatuinen professori Ykskivi on rakentanut uuden keksinnön. Nyt olisi erittäin tärkeää saada keksintö toimimaan. Valitettavasti arvon professori ei muista miten se tapahtuu! Pystyttekö auttamaan professori-parkaa?


Uusikatu 22:

Ansa

I want to a play game – Teidät on valittu, koska ette ole arvostaneet tarpeeksi turvallista elämäänne. Jos tästä selviätte, tulette olemaan kiitollisia jokaisesta päivästä…

Pommi

Tiedustelupalvelun päämajaan on asennettu pommi. Agenttiryhmällänne on 60 minuuttia aikaa löytää tikittävä pommi ja purkaa se. Pelejä on kaksi identtistä, joten kaksi ryhmää voi kisailla yhtä aikaa.

Temppelin kirous

Tuhansia vuosia sitten, syvällä sademetsässä oleili infernaalinen peto. Muinaiset jumalat tuhosivat pedon ja kätkivät sen voimanlähteen, kristallikallon, salaiseen temppeliin. Arkeologiryhmänne on päässyt temppelin jäljille, mutta se joka yrittää viedä kristallikallon temppelistä, jää ikuisesti sen vangiksi…

Velhon perintö

Mahtavan velhon Smultronin taikasauva kykenee antamaan haltijalleen uskomattomat taikavoimat. Estääkseen taikasauvan joutumisen vääriin käsiin, Smultron piilotti sen mökkiinsä kielletyn metsän laidalle ja suojasi paikan vahvalla taialla. Etsikää mökki, murtakaa taikasauvaa suojaavat taiat ja tuokaa sauva turvaan!

 

Kirkkokatu 17:

The SAW
Mitä kaikkea olisitte valmiita tekemään selviytyäksenne? Mitä olette valmiita uhraamaan? Kuinka pitkälle voitte mennä? Teidän tulee läpäistä useita testejä ja tehdä päätös: Elämä vai kuolema? Valinta on teidän.

Alcatraz
Sinut on tuomittu elinkautiseen vankeusrangaistukseen murhasta, jota et tehnyt. Sinun on päästävä pakoon, jotta voit todistaa syyttömyytesi.

Matka maailman ympäri
Phileas Fogg, kuuluisa seikkailija löi 20 000 punnasta vetoa, että hän onnistuu kiertämään maapallon vain 80 päivässä. Matka oli vaarallinen ja täynnä yllätyksiä, mutta herra Fogg onnistui lähes mahdottomassa tehtävässään. Vai onnistuiko? Viime aikoina hänen kuuluisin seikkailunsa on asetettu kyseenalaiseksi. Olette herra Foggin asunnossa Lontoossa ja tehtävänänne on selvittää totuus tuosta huimasta seikkailusta.

MITÄ ELÄMYSLAHJA SISÄLTÄÄ?

Elämyslahja sisältää yhden tunnin mittaisen huonepakopelin lahjan saajan valitsemassa huoneessa kuudelle henkilölle.

KENELLE ELÄMYSLAHJA SOPII?
Huonepakopeli on hyvä lahjaidea ystävälle tai sukulaiselle, joka pitää jännittävistä kokemuksista. Pelit sisältävät sopivasti jännitystä, ongelmanratkaisua ja yhdessä tekemisen iloa. Se tuo hyvää vastapainoa nykyajan, internetin ja teknologian käyttöön perustuvalle, sosiaaliselle elämälle.


Tärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

Oulu

Vaatteet

Asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Kesto

60 minuuttia.

Osallistujat

6 henkilöä.

Sää

Säällä kun säällä.

Lisätiedot

Alle 12-vuotiaat vanhempien seurassaVaihtoehtoiset elämykset:

Asiakkaiden mielipiteet (Ole ensimmäinen, ja jaa arvostelusi!)

Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.