Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

VIP-lento kuumailmapallolla (2:lle)

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

VIP-lento kuumailmapallolla (2:lle)

Helsinki, Pori
2 henkilöä

950 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
950 €

Kenen kanssa jakaisit ainutlaatuiset maisemat?

Lento kuumailmapallolla on huikea elämys, varsinkin jaettuna tärkeän ihmisen kanssa. Ylhäältä kuumailmapallon korista avautuvat huikeat maisemat kaupunkiin. Kokeneet lentäjät takaavat turvallisen matkan.

Mitä elämyslahja sisältää? Lahja sisältää yksityisen kuumailmapallolennon kahdelle. Valmistelu ja lento kestävät noin 2 – 3 tuntia. Itse kuumailmapallolento on tunnin mittainen. Keväällä ja kesällä sopiva lentoaika on aikainen aamu tai iltapäivä ja illalla auringonlaskun aika. Syksyllä tai talvella lento on mahdollista järjestää valoisaan päiväsaikaan.

Kenelle elämyslahja soveltuu? Kuumailmapallolento on klassinen ja erittäin suosittu elämyslahja. Mikäli etsit romanttista lahjaa, tässä on juuri sellainen. Oman rakkaan kanssa on jännittävää lentää kuumailmapallon korissa ja katsella yhdessä kaupungin maisemia aivan uudesta perspektiivistä. Yhtä hyvin lahjan voi antaa vaikkapa omille vanhemmille, polttarisankarille tai ystäville.

Kokemuksia:

Lue artikkeli, jossa Moottori-lehden toimittaja testaa kuumailmapallon.


Tärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

Helsinki, Pori

Vaatteet

Säänmukainen ulkovaatetus. Hyvät varusteet lennolle ovat päähine, käsineet ja vuodenaikaan soveltuvat jalkineet, joilla selviät maastossa.

Kesto

Valmistelu ja kuumailmapallolla lentäminen kestää yhteensä 2-3 tuntia. Lentomatkustaminen on 1 tunti.

Osallistujat

2 henkilöä.

Sää

Lentoja järjestetään säävarauksella. Lentosää, varaustilanne ja kokoontumispaikka tulee varmistaa kaksi päivää ennen lentopäivän aattoa lahjakortin mukana tulevien ohjeiden mukaisesti.

Lisätiedot

Jos pallo on otettu alas ja pakattu, järjestämme ensikertaisille pienen kunnioitusseremonian. Jokainen ensimmäistä kertaa lentäjä saa todistuksen.


Palvelun toteuttaja


Vaihtoehtoiset elämykset:

Asiakkaiden mielipiteet (Ole ensimmäinen, ja jaa arvostelusi!)

Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.