Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Murhamysteeri kymmenelle

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Murhamysteeri kymmenelle

Koko Suomi
10 henkilöä

500 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
500 €

Murhamysteeri on tappavan hauska illallisohjelma

Jännitystä ja huumoria saumattomasti yhdistelevä ohjelma varmistaa että vieraat nauttivat illasta kuin se olisi heidän viimeisensä.

Murhamysteeri on eräänlainen uuden ajan seurapeli, jonka perinteisessä muodossa jokaisella vieraalla on oma roolinsa tarinassa, joka voi olla mitä tahansa 20-luvun salakapakan ja 80-luvun Miamin kautta nykypäivän teemoihin. Jokainen vieras osallistuu ohjelmaan juuri niin paljon kuin haluaa, eikä keneltäkään vaadita näyttelijänlahjoja. Tärkeintä on pieni heittäytyminen, mutta tietenkin vierailla on myös mahdollisuus näyttää todelliset kyntensä ilman sen vakavampia seuraamuksia.

Mitä elämyslahja sisältää?

  • Elämyksellisen Murhamysteeriohjelman
  •  Kaikki ohjelmaan tarvittavat materiaalit
  • Tuoni Studioiden henkilökunnan huolehtimaan vieraiden viihtyvyydestä sekä ohjelman vetämisestä.
  • Tuoni Studiot voi myös hoitaa tilan ja ruokailun varaamisen tilaajan toiveiden mukaan. Lisätietoja ohjelmasta ja juonivaihtoehtoja osoitteesta www.murhamysteeri.com

Kenelle elämyslahja soveltuu?

Murhamysteeri-illallinen sopii täydellisesti merkkipäivien juhlintaan, polttareihin tai rentoon ja erilaiseen illanviettoon kaveriporukan kesken. Toteutus onnistuu mies-, nais- ja sekaryhmille. Murhamysteeri-illallinen sopii myös yritysten virkistys- ja tiimipäivien ohjelmaksi tai esimerkiksi projektin / koulutuspäivän päätteeksi.


Tärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

Koko Suomi

Vaatteet

Puvustus teeman mukaan (tilattavissa erikseen)

Kesto

Noin 3,5h

Osallistujat

10 henkilöä.

Sää

Ympäri vuoden.

Lisätiedot

Hinta ei sisällä puvustusta (tilattavissa erikseen), matkakuluja, tilavuokraa, ruokailua tai juomia. Lisähenkilöt +50,00 € / hlö.Vaihtoehtoiset elämykset:

Asiakkaiden mielipiteet (Ole ensimmäinen, ja jaa arvostelusi!)

Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.