Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Olutkurssi

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Olutkurssi

Helsinki
1 henkilöä

60 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
60 €

Hanat auki!

Tällä kurssilla opetellaan tekemään rehellistä olutta. Kaikki vaiheet tehdään niin, että kurssilla esitellyt salaisuudet ja tuotantovaiheet pystytään toistamaan myös kotiolosuhteissa janon sammuttamiseksi.

Kurssi aloitetaan perinpohjaisesti maltaiden rouhimisella, minkä jälkeen jatketaan mäskäyksellä sekä vierteen huuhtelemisella ja keittämisellä. Keiton aikana olueen lisätään myös sen tarvitsemat humalat. 

Mitä elämyslahja sisältää?

Lahjan saaja pääsee osallistumaan jopa kuusi tuntia kestävälle oluenpanokurssille, jossa opetellaan valmistamaan maukasta juomaa alusta alkaen.

Huomaathan, että lakiteknisistä syistä tällä kurssilla ei valmisteta alkoholia, vaan opetellaan vierteen tekemistä. Syntynyt vierre jaetaan halukkaiden kesken kotiin vietäväksi. Kukin voi kotona vierteelle tehdä, mitä haluaa: nesteeseen voi esimerkiksi lisätä tarvittavan määrän hiivaa ja seurata, kun ’makea viljamehu’ eli vierre alkaa kuplia ja hiiva muuttaa sokerin alkoholiksi.

Kenelle elämyslahja sopii?

Kurssi sopii erinomaisesti aloitteleville kotipanijoille: kohderyhmään kuuluvat oluen ystävät, ensikertalaiset ja kotipanijat, jotka haluavat varmuutta omaan tekemiseensä.


Tärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

Helsinki

Vaatteet

Tilaisuuden luonteen mukaisesti

Kesto

6 tuntia.

Osallistujat

1 henkilö.

Sää

Vuoden ympäri.

Lisätiedot

Kurssit järjestetään Helsingin keskustan tuntumassa hyvien julkisten yhteyksien päässä. Tarkemmat ohjeet lähetetään ilmoittautumisen jälkeen. Käytännön syistä kurssien osallistujamäärä on rajoitettu kahdeksaan (8) – näin varmistetaan, että kaikki pääsevät varmasti osallistumaan.Vaihtoehtoiset elämykset:

Asiakkaiden mielipiteet (Ole ensimmäinen, ja jaa arvostelusi!)

Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.