Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Pakohuonepeli Hyvinkäällä 3:lle

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Pakohuonepeli Hyvinkäällä 3:lle

Hyvinkää
3 henkilöä

90 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
90 €

Pakohuonepeli

 

WayOut Sveitsi tarjoaa laadukkaat, elämykselliset pakopelit Hyvinkäällä Sveitsin matkailukeskuksessa. Huonevalikoimasta löytyy niin perheille sopivat seikkailupakohuoneet kuin kauhuhuonekin. Yhtäaikaisesti pelaamaan mahtuu kolmessa huoneessa 22 pelaajaa.

Taistelu aikaa vastaan alkaa nyt! Onnistutteko selvittämään kiperät pulmat ja löytämään tienne ulos?

 

Prison break 2.0:

Teidät on vangittu ja tuomittu kuolemaan Carlos H. Wamosin murhasta. Vaikka väitätte olevanne syyttömiä, kukaan ei usko teitä. Mikä pahinta, teloituksenne tullaan toteuttamaan 60 minuutin kuluttua. Nyt ei ole aikaa miettiä - teidän on otettava kohtalo omiin käsiinne ja yritettävä paeta!

Prison Break 2.0 on uusittu ja muokattu versio Jyväskylän Prison Break huoneesta.

Sveitsin Salaisuus:

Sveitsin hotellin uudistuksessa havaittiin alkuperäisiin rakennuspiirrustuksiin merkitsemätön huone. Kellään ei tunnu olevan tietoa, mitä salainen tila pitää sisällään. Tarkemmille tutkimuksille lupaa ei ole vielä myönnetty, mutta vaikuttaa siltä, että rakenteet ovat todella vanhoja, jopa 1800-luvulla rakennettuja.

On alkanut liikkua teorioita siitä, mitä tila pitää sisällään. Pääsette ryhmänne kanssa livahtamaan salaperäiseen tilaan, jota on alettu purkamaan. Väkisinkin alatte miettiä, millaisia salaisuuksia piirrustuksiin merkkaamaton huone pitää sisällään… Liittyykö tila jotenkin majataloon, vai onko kyseessä sittenkin jotakin aivan muuta? Pystyttekö te ratkaisemaan Sveitsin salaisuuden?

 

Mitä Elämyslahja sisältää?

Elämyslahja sisältää huonepakopelin kolmelle hengelle tunniksi.

Kenelle Elämyslahja sopii?

Huonepakopeli sopii kaikille yli 15-vuotiaille, jotka haluavat aivonystyröitä kutkuttavaa tekemistä. Kaikki tehtävät ja arvoitukset ratkeavat loogisen päättelykyvyn, tiimityöskentelyn ja luovuuden avulla.


Tärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

Hyvinkää

Vaatteet

Vaatetukselle ei ole erityisvaatimuksia.

Kesto

1 tunti.

Osallistujat

3 henkilöä.

Sää

Säällä kun säällä.

Lisätiedot

Huoneesta pääsee ulos milloin tahansa pyytämällä henkilökuntaa avaamaan oven.Vaihtoehtoiset elämykset:

Asiakkaiden mielipiteet (Ole ensimmäinen, ja jaa arvostelusi!)

Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.