Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Potkunyrkkeilyn yksityistunti Maailmanmestarin opastuksella

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Potkunyrkkeilyn yksityistunti Maailmanmestarin opastuksella

Vaasa
1-20 henkilöä

100 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
100 €

Ready, FIGHT!

Haasta itsesi, haasta mestari itse! Tunti kolminkertaisen Maailmanmestarin kanssa ei jätä ketään kylmäksi. Olisiko sinusta tai porukastasi kehään lajin kiistattoman ykkösen treeniseuraksi?

Mitä elämyslahjaan sisältyy?

Perusteellinen perehdytys nyrkkeilyn ja potkunyrkkeilyn jaloon maailmaan. Tehokas alkulämmittely lihaskuntoharjoitteineen, ohjattua varjonyrkkeilyä ja lajitekniikkaa pistehanskoin ja potkutyynyin vuoden valmentajaksi ja kamppailu-urheilijaksi valitun koutsin vaativan silmän alla. Ja miksipä ei vielä erä tai pari nyrkkeilykehässä harjoitusottelussa mestarin itsensä kanssa!

Kenelle elämyslahja soveltuu?

Nyrkkeilykokemus on piristävä elämys päivänsankarille, työporukalle tai vaikkapa polttari-ohjelmaksi. Ammattinyrkkeilijä ja maailmanvalloittaja Jarkko Jussila on lajiensa eliittiä myös valmentajana. Hauskalla tavalla hiki irtoaa eikä huumoria puutu :)

Tiesitkö?
Nyrkkeily on kamppailulaji, jossa kaksi kilpailijaa ottelee köysillä ympäröidyssä kehässä ja yrittää lyödä vastustajaansa nyrkkeilykäsineillä suojatuilla nyrkeillään. Vastustajaa saa lyödä ainoastaan nyrkin etuosalla, ei avokämmenellä tai kämmensyrjällä. Myös lyöminen niskaan, selkään, munuaisiin tai vyötärön alapuolelle on kiellettyä.

Tärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

Vaasa

Vaatteet

Urheilulliset vaatteet. Tarvittavan varustuksen saa lainaksi.

Kesto

75 minuuttia.

Osallistujat

1-20 henkilöä.

Sää

Ympäri vuoden.

Lisätiedot

Elämyksestä voi nauttia yksin tai ryhmässä, esimerkiksi työporukan kanssa.


Palvelun toteuttaja


Vaihtoehtoiset elämykset:

Asiakkaiden mielipiteet (Ole ensimmäinen, ja jaa arvostelusi!)

Kirjoita arvostelu

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.