Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Ripsienpidennys

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Ripsienpidennys

Helsinki
1 henkilöä

125 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
125 €

Minkkiripsienpidennys

Glory for You tekee ripsipidennyksiä vuosien kokemuksella ja tarjoaa erittäin laadukasta ja ammattitaitoista palvelua, jonka tarkoituksena on tarjota Sinulle turvallinen ja onnistunut ripsipidennys. Ammattitaitoinen henkilökunta huolehtii asiakkaidemme toiveista sekä varmistaa, että ripsipidennys tehdään oikeaoppisesti ja asiakasturvallisuutta noudattaen.

Silmäsi näyttävät huolitelluilta myös ilman meikkiä - erinomaiset ripset joka päivä lomalla, rannalla tai vaikka juhlissa.

Ripsipidennyksissä minkkiripset valloittavat maailmaa ja ovat hyvin suosittuja. Minkkiripsillä saat hyvin luonnolliset tai todella näyttävät ripset juuri oman toiveesi mukaan. Niillä saadaan myös kaunis ripsienpidennys lyhyisiinkin luonnonripsiin, sillä ripsikuidut ovat erittäin kevyitä, eivätkä ne näin vahingoita luonnonripsiä. Ripsienpidennykset tuntuvat kevyiltä ja näyttävät luonnollisilta kuten omat ripsesi ollen kuitenkin pidemmät, näyttävämmät ja näin ollen kauniimmat.

Ripsienpidennykset istutetaan yksittäin kiinni omiin ripsiisi. Kiinnitysaine laitetaan ainoastaan ripsiin, jonka ansiosta lopputuloksesta tulee erittäin luonnollinen. Kasvukauden päättäneet ripset putoavat yksitellen ja pudonneen tilalle istutetaan huollossa uusi pidennys kasvukautensa alussa olevaan ripseen.

Ripsienpidennykset sopivat myös allergisille silmille, jotka eivät kestä mascaran käyttöä.

Kenelle elämyslahja soveltuu?

Loistava lahja äidille, siskolle, puolisolle, ystävälle tai vaikkapa valmistuvalle.


Tärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

Helsinki

Vaatteet

Asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Kesto

2 tuntia.

Osallistujat

1 henkilö.

Sää

Ympäri vuoden.Vaihtoehtoiset elämykset:

Asiakkaiden mielipiteet (Ole ensimmäinen, ja jaa arvostelusi!)

Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.