Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Shitty Dinner kahdelle Helsinki

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Shitty Dinner kahdelle Helsinki

Helsinki
2 henkilöä

159,99 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
159,99 €

Luokattominta palvelua ikinä!

Tämä illallisshow on pakko kokea itse, sillä naurumaratoni on taattu juttu!

Illallisen aikana osallistujat nauttivat gourmet-ruokaa upeissa puitteissa, mutta jotain on pahasti vialla. Palvelu reistailee, tarjoilijat vaikuttavat täysin ammattitaidottomilta ja ilmassa lentelee mitä pahimpia solvauksia – tervetuloa Shitty Dinner -illalliselle! Illallisen päätähtinä ammattitaitoisten kokkien lisäksi toimivat ammattinäyttelijät, jotka pitävät huolen siitä, että illalliskaksikko pääsee nauttimaan luokattomimmasta palvelusta, jota ovat koskaan saaneet kokea.

Mitä elämyslahja sisältää?

Elämyslahja sisältää kolmen ruokalajin gourmet-illallisen kahdelle henkilölle sekä illallisen ympärille rakennetun teatterishow'n Helsingin Pohjoisesplanadilla. Illallistarjoiluista vastaa Suomen kokkimaajoukkueen kapteeni Kristian Vuojärven vetämä kokkikokoonpano.

Kenelle elämyslahja sopii?

Tämä elämys ei sovi tiukkapipoisille! Shitty Dinner sopii huumorin päälle ymmärtäville läheisille ja pariskunnille, jotka haluavat kokea uusia ravintolaelämyksiä ja nauttia hyvästä ruoasta naurun säestyksellä.

Vinkki! Vie ystäväsi tai puolisosi yllätyksenä Shitty Dinnerille ja katso, kauanko hän katsoo huonoa palvelua läpi sormien tajuamatta mitään.


Tärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

Helsinki

Vaatteet

Illalliselle sopivat vaatteet.

Kesto

2,5 tuntia.

Osallistujat

2 henkilöä.

Sää

Valikoituina päivinä.

Lisätiedot

Illalliset järjestetään määriteltyinä päivinä. Illallispäivä tulee varata etukäteen lahjakortista löytyvän varauslinkin kautta. Illallinen järjestetään kun osallistujamäärä on täyttynyt. Kyseessä ei ole yksityistilaisuus.

Illallinen tulee perua vähintään 5 arkipäivää ennen tilaisuutta, muussa tapauksessa lahjakortti katsotaan käytetyksi.Vaihtoehtoiset elämykset:


Asiakkaiden mielipiteet (3)

Olga

Todella upea kokemus! Show and dinner!

Aino

Oli kyllä tosi hauska kokemus! Ruokakin oli laadukasta.

Tommi

Huikee setti! Yllätti todella positiivisesti. En olisi uskonut, että huutavat tarjoilijat voivat olla hyvä juttu ;)

1
Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.