Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Tehohieronta

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Tehohieronta

Useita paikkakuntia.
1 henkilöä

80 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
80 €

Tehohieronta

Jumittaako? Tukkiiko työ tai harrastukset lihaksesi? Väsyttää, kivistää, kolottaa? Tehohieronta on lihasten monipuolinen mankelointi, joka keskitetään juuri ongelmakohtiisi. Sinun ei tarvitse olla urheilija saadaksesi kaikki mahdolliset hyödyt Rela-hierojien Sporttihieronnoista. Sinä päätät hieronnan voiman ja käsiteltävät alueet ja ammattitaitoinen Rela-hieroja valitsee monipuolisista otteistaan juuri sinulle parhaat.

Hieronnat tapahtuvat Rela-hierojien tyylikkäillä vastaanotoilla. Varoitus: Tähän voi jäädä koukkuun!

Kenelle elämyslahja soveltuu?

Elämyslahja soveltuu kaikille, jotka kaipaavat tehokasta hierontaa.

Mitä elämyslahja sisältää?

Elämyslahja sisältää  75 minuuttia kestävän hieronnan.


Tärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

Useita paikkakuntia.

Vaatteet

Asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Kesto

1 h 15 min.

Osallistujat

1 henkilö.

Sää

Säällä kun säällä.

Lisätiedot

Paikkakunnat: Helsinki, Espoo, Vantaa, Tuusula, Riihimäki, Hyvinkää, Lahti, Orimattila, Kouvola, Oulu.


Palvelun toteuttaja


Vaihtoehtoiset elämykset:


Elämystestaajan kommentti

Katri

Sporttista tehohierontaa

Liikunnallisena ihmisenä kuulun heihin, jotka eivät todellakaan käy kovinkaan säännöllisti huollattamassa lihaksistoaan, vaikka varmasti syytä olisi.

Menin sovitusti Rela Groupin Leppävaaran toimipisteeseen, jossa hierojani Niklas juuri hyvästeli edellistä asiakastaan. Tunnelma heti sisään asutessa oli rauhallinen, paikat olivat siistit ja ilmapiiri rento. Tunsin itseni tervetulleeksi.

Olin varannut itselleni Sportti tehohierontaan ajan. Hieroja kartoitti tilannettani erilaisilla kysymyksillä ja tämän jälkeen päädyimme siihen, että minulta otetaan jalat käsittelyyn. Se tuntui erinomaiselta ajatukselta, varsinkin samaisen viikon jalkatreenien jäljiltä tunsin itsekin jonkinasteista kireyttä alavartalossani.

Niklas selitti asiallisesti sen, mitä hän tulisi tekemään. Menin siis rauhallisi mielin pötkölleni hierontapöydälle ja sain lämmintä peittoa päälleni.

Itse hieronta tuntui taivaalliselle. Vaikka jumeja olikin ihan riittävä määrä, en missään vaiheessa tuntenut sellaista kipua, että olisin toivonut hieronnan päättyvän. Lisäksi hieroja painotti useampaan otteeseen sitä, että sanoisin vain reippaasti, mikäli haluan hänen käyttävän hellempiä otteita. Tähän ei ollut tarvetta kuitenkaan missään vaiheessa.

Hieronnan jälkeen sain vettä juotavakseni ja hyvästelimme hierojan kanssa toisemme. Tosin ennen oven sulkeutumista olin jo tehnyt varauksen seuraavalle kerralle, koska huomasin sen, miten hyvää hieronta teki.

Kotimatka sujui kävellen kepein askelin marssien. Edes kipuaminen takaisin omaan kotiin kolmanteen kerrokseen ei tuntunut niin takkuiselle kuin aiemmin.

Vaikka ei treenaisi, kuormittaa myös istumatyö lihaksistoa ja verenkirtoa siinä määrin, että hieronta on hyvä apu jo ihan arkiseen jaksamiseen.

Suosittelen. 


Asiakkaiden mielipiteet (2)

Kätevä konsepti

Hyvä systeemi, kun Mahtipaketti miehelle -lahjan saaja voi itse päättää, miten kuponkinksa käyttää. Itse käytin kupongin urheiluhierontaan ja kaikki sujui täysin ongelmitta. Selkä ja jalat saivat kunnon mukilointia. Siitä oli laventelintuoksuinen rentouttava pikkuhieronta kaukana, kun alettiin oikein kunnolla runnomaan lihaksista jäykkyys pois.

Eka kerta, sujuva kiitos Rela-Hierojien

Olin skeptinen sen suhteen, miten elämyslahjat oikeasti toimisi, varsinkin kun ei kiinnostanut soittaa ja varata elämystä. Onneksi Rela-Hierojilla on nettisivut, josta voi tehdä varauksen. Kiitos Heljä, nyt jaksaa taas!

1
Kirjoita arvostelu

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.