Osta ajoelämyksesi seuraavaan Superautotapahtumaan Kiikalassa!

Pääsiäislahjat äidille

Muista äitiäsi ja hanki hänelle valloittava pääsiäislahja! Pääsiäislahja äidille on ihana yllätys kevääseen. Ilahduta äitiäsi hommaamalla hänelle mieleenpainuva lahja Elämyslahjoilta. Valikoimastamme löytyy niin erilaisia hemmottelutuokioita, aktiivista tekemistä, kuin myös lomapaketteja arjen kiireen keskellä. Pääsiäislahja tuo varmasti hymyn äidille - oli se sitten pieni tai suuri. Harkittu ja aineeton lahja on takuuvarma valinta tähän kevääseen!
Selaa kategorioita
Näytetään: 211
Elämyksiä nähty 60 / 211

Millainen lahja äidille pääsiäisenä?


Pääsiäinen on valoisa ja iloinen kevään juhla, ja mitä parhain tilanne muistaa itsellesi rakasta ja läheistä ihmistä. Pääsiäislahjan valitseminen on nyt helppoa - Elämyslahjojen verkkokauppa on kattava ja monipuolinen. Löydät sieltä varmasti täydellisen ja mieltä lämmittävän pääsiäislahjaidean äidillesi. Suosittu lahja pääsiäiseen voisi esimerkiksi olla rentouttava ja palauttava kellunta, joka jättää taatusti stressin ja kiireen tunnun taakseen! Lisäksi valikoimiimme kuuluu monenlaisia hierontoja, kuten vaikkapa kuumakivihieronta, aromaattinen hieronta tai urheiluhieronta. Pääsiäisenä kannattaakin karistaa kannoiltaan talven lumet ja jumit, sekä panostaa kehon uudelleen heräämiseen ja hemmotteluun!

Mikäli äitisi rakastaa vauhtia ja vaarallisia tilanteita, voimme suositella lahjaksi hänelle esimerkiksi kartingia, kirveenheittoa tai jopa lentoelämystä! Lahjakortit Elämyslahjoilta ovat voimassa kolme vuotta, joten äitisi kerkeää taatusti elämyksen kokemaan. Kenties tänä pääsiäisenä olisi aika repäistä ja pistää lahjansaaja kokeilemaan jotain täysin uutta ja hurjan hauskaa! Pääsiäislahja äidille Elämyslahjoilta ostettaessa on paitsi nappivalinta, myös ekologinen hankinta, eikä se lisää turhan materian määrää kotona. Pölyyntyvän tavaran sijasta kannataakin ostaa tänä pääsiäisenä ainutlaatuinen muisto ja elämys äidille!

Mitä ostaa pääsiäisenä lahjaksi äidilleni?


Lahjakortti Elämyslahjoilta on oiva pääsiäislahja äidille, kun kaipaat mieleenpainuvaa, ainutlaatuista ja koskettavaa hankintaa. Pääsiäisenä voi panostaa hyvään ja laadukkaaseen ruokaan. Elämyslahjoilta löytyy moneen ravintolaan lahjakorttia ympäri Suomen. Maistuva pääsiäislahja äidille olisikin ravintolaelämys! Pienellä twistillä voit ostaa myös Shitty Dinner illalliselämyksen, mikäli haluat kulinaristista nautintoa huumorilla varustettuna. Kyseisessä konseptissa lahjansaaja pääsee nauttimaan kokkien loihtimista huippuannoksista, mutta ruokailutilanteessa on jotain kertakaikkisen mätää. Tarjoilijat toheltavat, palvelu tökkii ja sanansäilä sivaltaa. Kaikki on vinksin vonksin, ja ammattinäyttelijät varmistavat, että absurdi tilanne saa vakavimmankin ihmisen nauramaan kyyneleet silmissä!

Mikäli olet miettinyt pääsi puhki, etkä millään tunnu keksivän sopivaa pääsiäislahjaa äidille, osta Elämyspaketti naiselle. Tällöin lahjansaaja voi itse valita yhden monista eri elämyksistä, joita paketissa on vaihtoehtona. Lahja antaa täten sopivasti valinnanvaraa, jos et ole aivan varma, mikä elämys olisi parhain valinta. Elämyspaketissa on jopa 15 eri elämystä ympäri Suomen, joista äitisi pääsee valitsemaan hänelle sopivimman! Tämä helpottaa huomattavasti lahjanvalintaa - ja se on juuri kaikkien elämyspakettiemme tarkoitus.

Pääsiäisen kunniaksi sopiva lahja äidille voisi olla myös jokin luontoelämyksistämme. Kevät on luonnolle kiireistä aikaa ja mikä mukavampaa kuin päästä nauttimaan uudelleen kukkaan puhkeavasta maastosta! Luontoelämysten ohella erinomainen pääsiäislahja äidille voisi olla jokin valikoimamme hevosvaelluksista. Voit valita niin aloittelijalle, kuin kokeneemmallekin ratsastajalle sopivan hevoselämyksen. Elämyslahjoilta ostaessasi voit usein valita, onko lahjakortti yhdelle henkilölle, vai haluatko hommata yhteistä laatuaikaa kivan tekemisen merkeissä. Lahjakortteja löytyy erihintaisia ja joka budjettiin sopivia.

Pääsiäisenä löydät sopivat lahjat ja yllätykset äidille Elämyslahjoilta, kun tahdot panostaa huolella harkittuun ja osuvaan ostokseen. Tahtoi äitisi sitten extreme-elämyksiä, huonepakopelejä tai toiminnallisia kursseja, löydät ne kaikki meiltä. Rakkaudella annettu lahja saa vastaanottajan ikionnelliseksi. Ehkä pääsiäislahjaksi voisi harkita miellyttävää kylpylää tai vaikkapa hauskaa Paint & Party maalauselämystä? Paint & Party elämyksessä päästään nauttimaan taiteesta, hyvästä seurasta sekä asiantuntevasta avustuksesta laadukkaiden välineiden kanssa. Ennakko-osaamista ei tähän taidetapahtumaan tarvita, vaan jokainen saa tulla nauttimaan ja toteuttamaan omaa luovaa puoltaan!