Pääsiäislahjat aviomiehelle

Mikä olisi parempaa kuin viettää pääsiäinen rakkaan aviomiehen kanssa. Kiireettömyys, pääsiäisherkut ja vaikkapa yhteinen aktiviteettielämys pääsiäisten pyhinä. Elämyslahjat tarjoaa kaikkiin näihin osa-alueisiin sopivia lahjakortteja ja paljon enemmän!
Selaa kategorioita
Näytetään: 116
Elämyksiä nähty 60 / 116

Millainen lahja aviomiehelle pääsiäisenä?


Onko miehesi haaveillut extreme elämyksestä tai sitten vaikka ihan rentouttavasta viikonloppureissusta? Meillä on molempiin tarjota useita eri vaihtoehtoja. Extreme elämyksiä löytyy ympäri suomea. Extreme elämys voi tapahtua maassa, ilmassa tai vaikka vedessä! Tandemlaskuvarjohyppy, benji ja ralli elämyksistä ei vauhtia puutu ja sopivat erittäin mainiosti hurjapäiselle aviomiehelle. Vaihtoehtoisesti auta häntä karistamaan arjen stressi ja kiire esimerkiksi rentouttavalla viikonlopulla.

Ottakaa yhteistä aikaa ja suunnatkaa vaikka viikonloppureissulle kylpylähotelliin upeaan tallinnaan tai vaikka ihan koto suomeen. Tai miksette lähtisi vaihtoehtoisesti pois kaupungin hulinasta Hotelli Nuuksioon. Kukapa ei rentoutuisi metsän keskellä linnun lauluja kuunnellessa ja nuuskien kevään ensi tuoksuja! Tie miehen sydämeen käy vatsan kautta, tavataan sanoa. Erinomainen lahjaidea aviomiehelle on myös ravintolalahjakortti. Ruoan voi myös yhdistää show:hun, löydät meiltä lahjakortit illallis tapahtumiin kuten Magic dinneriin ja illalliseen pimeässä. Menkää siis vaikka yhdessä testaamaan illallista näissä merkeissä ja yllättykää!

Mitä ostaa aviomiehelle lahjaksi pääsiäisenä?


Yllätä aviomiehesi näin kevään kynnyksellä esimerkiksi pian alkavalla superauto elämyksellä! Elämyslahjat järjestää superauto viikonloppuja Kiikalan lentokentällä ja ensimmäiset ajot ovat jo varattavissa. Elämys antaa mahdollisuuden päästä itse ajamaan tai vaihtoehtoisesti hyppäämään ammattilaisen kyyditykseen. Kiikalan lentokentän lisäksi järjestämme ajoja myös kovemmille hurjapäille Alastaron moottoriradalla. Ajoradan lisäksi pääsee myös hurjastelemaan kiihdytysradalle. Eikun Ferrari tai Lamborghini alle ja menoksi!

Hemmottele aviomiestäsi ravintola lahjakortilla. Meiltä löydät lahjakortit eri tyylisiin ravintoloihin merenelävistä burgereihin. Anna lahjaksi esimerkiksi lahjakortti upeaan Meripaviljonkiin. Tämä ihastuttava ravintola Helsingin kantakaupungissa meren äärellä tarjoaa kaupungin parhaat kalaruoat. Meripaviljonki on erikoistunut kala-, äyriäis ja hummeriannosten valmistamiseen, mutta listalta löydät myös kasvis- ja liha vaihtoehtoja. Merestä ja ruoasta pitävälle oiva lahjaidea on myös illallisristeily. Kolmen ruokalajin menu tarjoaa unohtumattoman makuelämyksen. Samalla pääsee ihastelemaan upeita saaristomaisemia kahden ja puolentunnin ajan kauniissa Suomen suvessa. Kieltolaki illallisristeily pitää sisällään myös historian havinaa. Risteilyn aikana pääsette uppoutumaan kuuntelemaan noin 100 vuotta vanhoja kieltotolaki -tarinoita ja Pirtu-Piirtin kertomuksia.

Avioimiehen voi yllättää pääsiäisen kynnyksellä myös valikoimastamme löytyvällä erittäin suositulla panimovierailulla. Panimovieralu järjestetään Helsingissä Suvilahden panimossa. Tunnin kestävällä ohjatulla vierailulla pääsee tutustumaan lähietäisyydeltä käsityökläisoluiden valmistukseen. Panimolta löytyy myös tehtaanmyymälä mistä voi samalla napata vaikka juomat pääsiäis illalliselle!