Osta Superautoelämyksesi elokuun ajotapahtumaan Kiikalassa 17.-18.8.!

Shitty Dinner

Tämä illallis-show on pakko kokea, naurumaratoni on taattu. Illallisen aikana lahjansaaja nauttii gourmet-ruokaa upeissa puitteissa, mutta jotain on pahasti vialla. Palvelu reistaa, tarjoilijat ovat ammattitaidottomia ja ilmassa lentelee mitä pahimpia solvauksia - tervetuloa Shitty Dinner illalliselle!

Illallisen päätähtinä ammattitaitoisten kokkien lisäksi toimivat ammattinäyttelijät. He pitävät huolen siitä, että lahjansaaja kokee luokattominta palvelua, jota on koskaan saanut. Tämä elämys ei sovi tiukkapipoisille! Shitty Dinner sopii humoristeille, jotka haluavat kokea uutta ja nauttia hyvästä ruoasta.

Selaa kategorioita

Shitty Dinner – tältä illalliselta ei huumoria puutu

Shitty Dinner on Elämyslahjojen tarjoama hieman erikoisempi illalliselämys, jossa palvelu reistailee pahasti. Shitty Dinner -illalliselämys sopii lahjaksi läheiselle, joka rakastaa kulinaristisia nautintoja, ymmärtää huumoria ja haluaa kokea jotain täysin uudenlaista. Unohda se perinteinen ravintolaillallinen ja anna tällä kertaa lahjaksi jotain erilaista. Uskaltaisitko sinä lähteä testaamaan elämystä, joka on samaan aikaan sekä hauska että kamala?

Shitty Dinnerillä nauretaan maha kippurassa

Illallisella tarjoillaan kolmen ruokalajin menu. Illallisen ympärille on rakennettu hauska teatterishow, jossa tarjoilijat vaikuttavat täysin kädettömiltä ja palvelu on huonoa. Päätähtinä huippukokkien lisäksi toimivat ammattinäyttelijät, jotka huolehtivat shown onnistumisesta. Shitty Dinneriä järjestetään tasokkaissa ravintoloissa Helsingissä ja Tampereella. Tervetuloa Shitty Dinnerille!