Formula

Oletteko sinä ja ystäväsi joskus tv-ruudun ääressä pähkäilleet, miltä tuntuisi olla Formula-kuski? Enää ei tarvitse - nyt sen voi itse kokea! Formula-elämykset sisältävät sekä kyydityksiä että itse ajettavia elämyksiä. Olemme elämyslahjoilla jo pitkään halunneet tarjota F1-kyydityksen ja nyt se on vihdoin mahdollista. Alastaron moottoriradalla pääset viettämään elämäsi päivän ja ajamaan Williamsin Formula 1 -autolla.

Selaa kategorioita

Formula-elämys on jokaisen F1-fanin unelma

Tunne Formula-kilpailun nopeus ja jännitys! Jos etsit täydellistä ajoelämystä, Formula-elämys on paras vaihtoehto sinulle! Jos olet kiinnostunut Formula-autoista, jotka ovat samanlaisia kuin kuuluisassa Formula 1 -kisassa, suosittelemme kokeilemaan Formula-elämyksiämme. Nämä elämykset täyttävät jokaisen F1-fanin unelmat. Järjestämme Formula-ajoja Suomessa ja Virossa.

Formula-kyyditys on koettava kerran elämässä

Formula-kilpa on nopea ja jännittävä urheilulaji, joten laita turvavyö kiinni ja valmistaudu unohtumattomaan kokemukseen! Formula-elämykset ovat hyviä lahjoja niin miehille kuin naisille ja ne antavat kuljettajille sekä matkustajille mahdollisuuden tuntea voimaa ja jännitystä. Formula-elämys luo varmasti muistoja, jotka kestävät ikuisesti!