Osta Superautoelämyksesi elokuun ajotapahtumaan Kiikalassa 17.-18.8.!

Ajoelämykset

Vauhdikkaan ajoelämyksen etsijä löytää tästä kategoriasta adrenaliinia ja sykettä kohottavat ajoelämykset. Me toteutamme jokaisen autourheilusta, vauhdista, upeista urheiluautoista ja formuloista haaveilleiden unelman. Menoa ja meininkiä hehkuvat ajoelämykset soveltuvat hyvin ryhmähengen nostattamiseen, esimerkiksi polttari- tai työporukalle.

Hurjapäälle vauhdin hurmaa ralliauton ratissa tai formulan kyydissä, rallikyyditys synttärisankarille, kavereiden kesken kartingia tai limusiinikyyditys koko porukalle. Jokaiseen makuun löytyy varmasti se sopivin ajoelämys. Suosituimpia ovat ajoelämykset superautoilla, Ferrari-ajelu ja Lamborghini-ajelu. Katso myös karting ja rallielämykset.

Selaa kategorioita
Näytetään: 99
Elämyksiä nähty 60 / 99

Vauhdikkaita ajoelämyksiä lahjaksi

Tunnetko jonkun, joka tykkää vauhdikkaasta menosta? Vaikuttaa siltä, että sinun on annettava hänelle lahjaksi jokin huikeista ajoelämyksistämme!

Ajoelämyksistä ei adrenaliinia, vauhtia ja jännitystä puutu

Etsitpä sitten lahjoja miehille tai naisille, jotka ovat autojen ystäviä, he kiittävät sinua ikuisesti, kun annat heille lahjaksi mahtavan ajoelämyksen. Olipa heillä sitten unelmana päästä punaisen Ferrarin rattiin tai karting-radalle kaahailemaan, valikoimastamme löytyy varmasti ajoelämys jokaiseen makuun! Lahjan saaja rakastaa näitä ajoelämyksiä.

Suosituimmat ajoelämykset

Suosituimpia ajoelämyksiä ovat superautot, formula ja karting. Niille, jotka haluavat vain istahtaa upean urheiluauton kyytiin, suosittelemme lahjaksi Ferrari- tai Lamborghini-kyyditystä. Etsitkö ralliautoiluun liittyvää ajoelämystä? Myös rallikyyditys ja avoin rallikokeilupäivä kuuluvat suosituimpien elämysten joukkoon. Valikoimastamme löytyy varmasti sopiva ajoelämys jokaiselle lahjan saajalle!