Mönkijäsafarit

Vauhdikkaat mönkijäsafarit

Mönkijöitä kutsutaan kaikkien maastojen ajoneuvoiksi - eikä suotta. Nämä pärisyttelijät vievät läpi mudan ja lumen, taattuun äijä-tyyliin. Miltä kuulostaisi mönkijäsafari tai haastava off road-kokemus maastoautolla? Mainio lahjaidea ystävälle, joka ei pelkää tosimenoa mudan roiskuessa!

Mönkijäsafarilla pääset ajamaan haastavassa maastossa ja nauttimaan Suomen luonnosta. Mönkijät ovat maastoautoja pienikokoisempia ja ne pääsevät paikkoihin, jotka ovat autojen ulottumattomissa. Mönkijöiden nelivedon ja runsaiden hevosvoimien avulla ne liikkuvat sulavasti haastavassakin maastossa.

Elämykselliset maastoautosafarit

Maastoautosafareilla ajetaan haastavissa maastoissa, joihin ei henkilöautoilla tai katumaastureilla ole asiaa. Maastoautosafareissa kerrotaan aluksi autoista ja mitä on tulossa. Tämän jälkeen suunnataan luontoon, josta löytyy haastavia reittejä. Maastoautot pystyvät ajamaan mudassa ja kapuamaan jyrkkiäkin mäkiä.

 Tutustu myös kaikkiin ajoelämyksiin ja extreme-elämyksiin!

Selaa kategorioita
Etsitkö innostavaa ajoelämystä maastossa? Ehkäpä olet kiinnostunut mönkijä- tai maastoautosafareista? Hyppää mönkijän selkään tai maastoauton rattiin! Miltä kuulostaisi safari vaihtelevassa maastossa ympäri metsiä ja erämaata? Mönkijäsafarilla nautitaan vauhdikkaasta kyydistä ja kauniista maisemista tehokkaiden mönkijöiden selässä. Off road -maastoautosafari on unohtumaton ajokokemus, jossa ajetaan maastoautoilla erämaa-alueilla. Mönkijäsafarit ovat huikeita elämyksiä ostaa itsellesi tai antaa lahjaksi seikkailunhaluiselle ulkoilmaihmiselle. Mönkijä- ja maastoautosafarien joukosta löydät jokaiselle jotakin!