5 epätavallista joululahjaa: Anna lahja, joka poikkeaa joukosta

Anna tänä jouluna elämäsi tärkeimmille ihmisille jotain, mitä he eivät osaa lainkaan odottaa. Perinteisten villasukkien, herkkurasioiden ja hajuvesipullojen sijaan he saattavatkin yllättyä iloisesti lahjoista, jotka eivät ole tavaraa laisinkaan. Ole tänä vuonna se perheen ilopilkku, jonka lahjat erottuvat muista joululahjoillaan mahtavien elämysten muodossa.

Mitä hullumpi lahjaidea, sitä varmemmin tulet yllättämään läheisesi. Me Elämyslahjoilla tarjoamme sinulle tuhansittain joululahjaideoita, jotka sopivat jokaiseen budjettiin ja makuun. Jos siis etsit ainutlaatuista joululahjaa puolisolle, äidille, isälle, sisarelle, appivanhemmille tai kenelle tahansa, tarkista ainakin nämä viisi lahjavinkkiä: 

KTM X-Bow R -ajoelämys

Kuten niin usein tykkäämme tässä blogissa tehdä, aloitamme listan heti räväkällä sisääntulolla. Upouusi KTM-superautoelämyksemme tarjoaa päätähuimaavaa menoa kenelle tahansa perheen vauhtihirmulle. Lähes 300-hevosvoimainen hiilikuidusta valmistettu kiituri saavuttaa 100 kilometrin tuntinopeuden alle 4 sekunnissa ja tarjoaa erikoisen autoilukokemuksen tuulen tuivertaessa päin kypärän visiiriä.

Huomaa, että elämyksen osallistujalla tulee olla ikää vähintään 20 vuotta ja ajokokemusta vähintään 2 vuotta. 

Shitty DInner

Shitty Dinner

Onko perinteiset illalliset jo nähty? Tämä joululahja sopii huumorintajuiselle pariskunnalle, joka kaipaa yhteisiin aterioihinsa vaihtelua. Muuttujana on tällä kertaa gourmet-tasoisen ruoan lisäksi myös palvelun ailahteleva taso, kun tarjoilijat sössivät tilausten kanssa ja kaikki tuntuu olevan vinksallaan. Kyse on luonnollisesti näytellystä esityksestä, johon illallisvieraat pääsevät valitettavasti osallisiksi. 

Kuumakivihieronta

Maksimaalista rentoutta ja ihanaa lämpöä tuovat kuumakivihieronnat antavat läheisellesi tilaisuuden rentoutua – kuten joulun seutuun kaikkien pitäisikin. Kevyesti keholla liukuvat kivet lisäävät hieronnan tehoa ja vapauttavat lihakset jännityksestä. Kuumakivi- ja muut hieronnat kuuluvat mielestämme ehdottomasti parhaiden joululahjojen kirkkaimpaan kärkijoukkoon.

Ruoanlaittokurssi

Pitääkö läheisesi kakuista, vegaanisesta ruokavaliosta, tai haluaisiko hän kenties Suomen kokkimaajoukkueen kapteenin järjestämälle ruokakurssille? Valikoimastamme löytyy ruoanlaittokursseja moneen lähtöön ympäri Suomea – opettavainen herkuttelupäivä on taattu juttu. 

Tuulitunnelilento

Helsingin kauppakeskus Redissä sijaitseva Fööni tarjoaa kävijöilleen unohtumattoman vapaapudotuksen tunteen massiivisessa tuulitunnelissa, jossa kokeneimmat liitelijät heittävät voltteja ja nousevat korkeuksiin ilmavirran nostamana. Tuulitunnelilento on taatusti erilainen joululahja ja yllättää kenet tahansa.