Fööni

Fööni tarjoaa vapaalentoelämyksiä tuulitunnelissa kauppakeskus Redissä Helsingin Kalasatamassa. Föönin tuulitunneli on huipputasoista luokkaa maailmanlaajuisessa vertailussa. Ilmavirta voi saavuttaa jopa 300 kilometrin tuntivauhdin Föönin tuulitunnelissa.

Föönissä pääset nauttimaan huikeasta lentoelämyksestä turvallisesti, sillä ammattilentäjä huolehtii koulutuksesta ja on mukana tunnelissa lennon aikana. Elämyslahjojen valikoimasta löydät Föönin vapaalentoelämyksen yhdelle ja kahdelle hengelle. Tervetuloa lentämään!
Selaa kategorioita
Näytetään: 1

Mikä ihmeen Fööni?

Fööni tai toiselta nimeltään Lentotehdas Oy, on yritys joka on keskittynyt tarjoamaan vapaalentoelämyksiä Kalasatamassa, Redin kauppakeskuksen yhteydessä. Vapaalentoelämyksessä Föönillä on kyseessä on tunnelissa tapahtuva liito, jossa koet paikan päällä miltä vapaalento oikeasti tuntuu. Rediin pääsee paikan päälle kätevästi autolla, bussilla ja metrolla, monesta eri suuntaa. Paikan päällä voi nauttia myös kahvila baarin antimista, mutta tämä mahdollistaa lentäjälle myös kannustusjoukkojen mukaan tuomisen! Huomioithan että alkoholia ei tule nauttia ennen elämystä, turvallisuussyistä. Tyylikkäässä teeman mukaisessa ympäristössä elämys alkaakin jo melkein heti ovelta kun paikan päällä näkee muidenkin osallistujien sekä tietenkin lento-ohjaajien päätä huimaavat temput.

Vapaalentotunnelin taikaa!

Fööni sijaitsee kauppakeskus Redin tiloissa, jonne matkustaa helposti ja nopeasti mm. Helsingin päärautatieasemalta ottaessaan metron Kalasatamaan asti, matka vie metrolla alle 10 minuuttia. Föönin vapaalentotunnelin lento kokonaisuudessan kestää noi 1,5 - 2 tuntia, josta lento-osuus on noin 3 minuuttia. Vapaalentoelämykseen sisältyy elämykseen tarvittavien vaatetuksien ja suojien vuokraus, minkä jälkeen vuorossa olevat lentäjät kokoontuvat perehdytyksen kuulemiseen, lentoon kuuluu myös valokuvaus ja ohjaaien oma taidokas esitys. Kuten kaikissa lentoelämyksissä myös Föönissä on omat riskinsä. Tämän takia rajoituksena lentämiselle toimii jos osallistuja on:
  • raskaana
  • alle 5-vuotias
  • kärsii selkä-, nivel- tai niskamavammoista tai - sairauksista
  • kärsii olkapäävammasta (sijoiltaanmeno)
  • on toipumassa jostain leikkauksest tai tapaturmasta
  • on alkoholin tai huumausaineiden vaikutuksen alaisena
  • painoa on yli 125 kg
Paikan päällä jokainen osallistujan tulee täyttää terveydentilavakuutus ennen hyppyä.

Ota mukaan perhe ja ystävät

Vapaalentotunnelissa lennon jälkeen on heti nähtävillä video lennostasi, kamerat ovat suunnattuna sivusta, lattiasta ja katosta, mahdollisimman kattavan sisällön saamiseksi. Lennon aikana ideana on yrittää hallita kehoaan oikeanlaiseen asentoon lennon aikana, jolloin onnistuessaan ohjaaja hellittää hieman otetta lentäjästä, lennon päättyessä ohjaaja tempaa sinut höyhenen lailla mukaansa ja saat kokeilla jotain hieman poikkeuksellisempaa! Lisäksi vapaalentoelämyksen päätteeksi saat taidonnäytteen koulutetuilta ohjaajilta joilla on huima kokemus vapaalennosta, joka myös välittyy heidän esityksestään. Video myös tästä esityksestä tulee saataville heti vapaalentoelämyksesi päätteeksi, sekä kassalta saatavan qr-koodin kautta että Föönissä paikan päällä rekisteröityihin sähköposteihin linkkinä. Näin voit jakaa vapaalentoelämyksen ilosanomaa eteenpäin myös haluamillasi sosiaalisen median kanavilla.

Elämys joka ei unohdu

Olipa tulevaisuuden haaveillasi mitään tekemistä laskuvarjohypyn kanssa tai ei, on tämä varmasti elämys joka kutkuttaa jokaisen osallistujan vatsan pohjaa, jos ei pelkästään jo katsojienkin! Föönin vapaalentoelämys erottuu ainutlaatuisuudellaan ja ammattitaidolla. Elämys on jännittävä ja niin sanotun pudotuksen vauhti on oikean laskuvarjohypynkin mukaisesti lähes 200 km tunnissa, mutta nyt voit seurata vierestä muiden suorituksia samalla hioen omaasi! Mitä siis odotat? Nyt on aika pukea haalarit, laittaa kypärä päähän ja antautua vapaalentoon! Tämä on laskuvarjohyppy, mutta ilman korkeuksia!