Ruokakurssit

Haluaisitko oppia raakasuklaan valmistamisen salat, saada tietoa superfoodeista tai oivaltaa oikeaoppiset sushitekniikat? Täältä löydät erilaisia ruokakursseja, joissa opit itse tekemällä. Etsitkö hauskaa yhdessä tekemistä kaveri- tai työporukan kanssa? 

Kokeilkaa vaikka viinikurssia tai olutkoulutusta ja parantakaa juomatietämystänne. Vegaanisella ruokakurssilla opitaan herkullisia kasvisruokareseptejä. Myös Raakasuklaa ja raakakakku työpajat kannattaa tsekata jos terveellinen herkuttelu ilman huonoa omatuntoa houkuttelee.

Selaa kategorioita
Etsitkö lahjaa todelliselle ruokafanaatikolle? Vai rakastatko itse uusien taitojen oppimista keittiössä? Tarjoamme laajan valikoiman herkullisia ruokakursseja, jotka tarjoavat kulinaristisia nautintoja jokaiselle ruuan rakastajalle. Suosituimpia ruokaan ja juomaan liittyviä kurssejamme ovat Viinikerhon viinikurssi, Kokkikoulu Espan järjestämä kokkikoulu, Värikäs arki -vegaaniruokakurssi ja GreenStreetin raakasuklaatyöpaja.

Tutustu sushien valmistamisen taiteeseen, valmista kotitekoisia ruisleipää perinteisin menetelmin tai näytä luova puolesi raakasuklaatyöpajassa. Ruokakurssit palvelevat kaikkia makuhermoja siitä riippumatta, onko lahja saajalla intohimoa esimerkiksi viineihin tai vegaaniseen keittiöön. Mihin tahansa tilanteeseen etsitkään lahjaa, gourmet-kurssimme saavat lahjan saajan taatusti janoamaan lisää kulinaristisia nautintoja.
Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.