Ystävänpäivälahja 2021 – ideoita kumppanin tai ystävän yllättämiseen

ystävänpäivä 2021

Ystävänpäivää juhlitaan sunnuntaina 14. helmikuuta 2021. Nyt jos koskaan tarvitsemme rakkautta elämäämme. Kerro rakkaimmillesi, kuinka tärkeitä he ovat sinulle. Muista ystävänpäivänä omaa kultaasi ja rakkaita ystäviäsi: anna ystävänpäivälahjoja, järjestä yllätyksiä tai lähetä vaikkapa postikortteja. Rakkaus on juuri se kantava voima, jota tarvitsemme selviytyäksemme näiden haastavien aikojen yli!

Miten hemmotella omaa kumppania ystävänpäivänä? Kaipaatko inspiraatiota ystävänpäiväyllätyksen järjestämiseen? Tästä artikkelista löydät kahdeksan ideaa ystävänpäivään. Moni listaamistani ideoista soveltuu niin kumppanin kuin ystävänkin yllättämiseen.

Halusitpa sitten panostaa ystävänpäivään oikein kunnolla tai vain vähän, tästä löytyy sinulle monta hyvää ideaa. Osan ideoista voit toteuttaa helposti kotona ja pienellä budjetilla. Ja mikä parasta, voit valita yhden sijasta useamman yllätyksen, jos siltä tuntuu!

Top 8 ideat ystävänpäivään

1. Ystävänpäivän aamiainen

Ystävänpäivä osuu tänä vuonna sunnuntaille, joten mikä olisikaan ihanampaa kuin antaa rakkaasi nukkua pitkään ja valmistaa hänelle herkkuaamiainen. Pannukakkuja, croissantteja, pekonia, munia, papuja, paahtoleipää, tuoreita hedelmiä tai mitä ikinä keksitkään. Valmista murusi lemppariaamiainen ja yllätä hänet!

Voit myös koota parhaat ystäväsi saman pöydän ääreen ja julistaa ystävänpäivää yhdessä valmistamallanne brunssilla. Tai järjestäkää yhteinen aamiaishetki ystävien kanssa etäyhteydellä, vaikkapa Zoomin, Skypen tai Teamsin välityksellä. Vaihtoehtoja on monia!

2. Joogatunti

Hot joogaa studiolla tai etäjoogaa kotona, kumpi sopii teille paremmin? Lähde joogatunnille yhdessä kumppanin tai ystävän kanssa.

3. Yllätys muistilapuilla

Tarkkaan harkittu ja sydämellinen, samalla myös erittäin edullinen ystävänpäivälahja. Lahjaa varten tarvitset vain tussin, post it -lappuja ja mielikuvitusta. Tämän idean voit toteuttaa myös vaikkapa kämppäkaverille tai siskolle.

Mitä ihania asioita sinulle tulee mieleen kumppanistasi? Kirjoita lappuihin yhteisiä muistoja, kiitollisuuden aiheita tai asioita, joita rakastat kumppanissasi. Kiinnitä lappuja yllättäviin paikkoihin: vessan peiliin, vaatekaappiin, jääkaapin oveen, työpöydälle, meikkipussiin, läppäriin, ulko-oveen tai autoon.

4. Ystävänpäivän treffit

Järjestä treffit kumppanillesi ystävänpäivän kunniaksi. Poikkeusaikana onnistuu esimerkiksi virtuaaliseikkailu, tuulitunnelilento, karting-ajo, ratsastus, kahvitasting, huonepakopeli, sukelluskokeilu tai pistooliammunta. Tutustu kaikkiin elämyksiin, joita on mahdollista kokea poikkeusaikana.   

5. Spa-hetki kotona

Rentoutusta ja hemmottelua omalle kumppanille tai bestikselle! Kasvonaamiot, kurkut silmille, jalkakylpy, aromaterapiaa, sauna, hierontaa tai vaikkapa vaahtokylpy. Todellinen spa-tunnelma luodaan vielä froteekylpytakeilla ja tossuilla sekä musiikilla, valaistuksella ja pienellä naposteltavalla: esimerkiksi juustoa, suolakeksejä ja viinirypäleitä, ehkä jopa kuohuvaa.

6. Rakkauskirje

Nykypäivänä viestin lähettäminen puhelimella on niin helppoa, mutta miten on rakkauskirjeen laita? Mieti miten rakkaasi yllättyy, kun annat hänelle käsin kirjoitetun rakkauskirjeen. Hän ei taatusti osaa odottaa ystävänpäivälahjaksi mitään tällaista.

7. Leffatreffit kotona

Netflix, Disney+ tai vanha kunnon dvd pyörimään. Jos haluat pientä extraa leffatreffeille, valmistele kotiin hauska leffamaja. Leffamajan voi koota vaikkapa vilteistä, tyynyistä, patjoista ja peitoista. Koristeeksi voi laittaa jouluvaloja tai patterilla toimivia kynttilöitä. Muista myös hyvät leffaeväät!

8. Kynttiläillallinen

Valmistakaa yhdessä maukas illallinen ja nauttikaa se kynttilän valossa. Pukeutukaa hienosti ja luokaa tunnelmallinen ilta kotiinne. Jos illallisen valmistaminen itse ei luonnistu, tilatkaa ruokaa kotiinkuljetuksella tai suunnatkaa illalliselle ravintolaan.

Jos sopivaa ystävänpäivälahjaideaa ei löytynyt näiden vinkkien joukosta, ei syytä huoleen: verkkokaupastamme löytyy yli 1300 elämystä, joiden joukosta löytää ystävänpäivälahja.

Mukavaa ystävänpäivän odotusta! ❤️

-Essi, elämyslahjat.fi