Elämystiimin joululahjavinkit: Näitä elämyksiä toivomme ja annamme lahjaksi jouluna 2022

elämystiimin joululahjaideat ja -toiveet 2022

Rakas joulupukki, olemme täällä Elämyslahjoilla olleet todella kilttejä ja ahkeria tänä vuonna. Toivomme lahjaksi rauhaa, valoa, iloa ja rakkautta tähän maailmaan, mutta löytyy meiltä muutamia ihan konkreettisiakin joululahjatoiveita. Toivottavasti ehdit meille vierailulle jouluaattona. Kivaa joulun odotusta sinne Korvatunturille!

Toivoo, Elämyslahjojen porukka

Mitä Elämyslahjojen työntekijät ostavat läheisilleen joululahjaksi tänä vuonna? Entä mitä elämyksiä löytyy heidän omilta toivelistoiltaan? Löydät todellisten lahja-ammattilaisten joululahjavinkit ja -toiveet tästä artikkelista. Näistä ammattilaisten vinkeistä voit saada osviittoja myös omalle lahjalistallesi.

Elämystiimin toiveet ja suositukset joululahjaksi

Tänä vuonna lomaelämykset, kuten igluyöpyminen ja kylpyläloma Järvisydämessä, ja erilaiset hemmottelut vaikuttavat olevan suosittuja joululahjaideoita ja -toiveita. Eikä ihme, sillä ovathan loma- ja hemmotteluelämykset yksi parhaimmista valinnoista joululahjaksi.

joululahja 2022

Elämyslahjojen Emma toivoo joululahjaksi rentoutusta: ”Koska arki on hektistä, niin vastapainoksi joku rentouttava elämys on kiva.” Läheisilleen Emma aikoo ostaa sellaisia elämyksiä, joihin ei itse koskaan menisi. ”Ihan kiusallaan.”, Emma jatkaa pilke silmäkulmassa.

Anniina toivoisi joululahjaksi rahaa ja lomaa, mutta löytyy häneltä myös muutama muukin joululahjatoive. ”Ois kiva saada esimerkiks keramiikkakurssia tai vastaavaa nyt, kun oon käsillä näpertelystä innostunu tai sit yhteistä tekemistä ruokailun tai aktiviteetin muodossa.”, Anniina kertoo.

Läheisilleen Anniina aikoo antaa lahjaksi käsitöitä. ”Mutta jos en ois persaukinen, niin sillon antasin äidille ja sen miehelle jotain yhteistä aikaa, esim. reissun jonnekin. Mun kälylle myös jotain mielekästä tekemistä, koska ois kiva aktivoida ja tehä yhdessä, niin kälyn kanssa ois kiva mennä vaikkapa Paint & Partyyn.”, Anniina pohtii.

Katrin toivelistalta löytyy lomaelämys: ”Haluaisin lahjaksi kolme yötä retkivaunussa. Tosin joku sen saisi viedä jonnekin Lapin perukoille, sieltä käsin katselisin revontulia.” Läheisilleen Katri haluaisi antaa joululahjaksi Erikoiskomennus-toimintapelin. ”Haluaisin, että mentäisiin kaikki yhdessä sitä pelaamaan.”, Katri jatkaa.

Mira toivoo joululahjaksi viikonloppua Järvisydämessä. Entä mitä Mira aikoo antaa läheisilleen joululahjaksi tänä vuonna? ”Tytölle antaisin pikkuneidin kauneuspaketin ja pojalle karting-ajelua. Ja yhteiseksi lahjaksi huskysafarin. Nämä nyt tuli ekana mieleen.”, Mira kertoo.

Jonin ostoslistalla on hierontalahjakortti, ja hän toivoo rentoutusta joululahjaksi myös itselle. ”Voisin antaa hieronnan, koska se on varma valinta eikä liian kallis. Haluaisin saada joululahjaksi rentoutuskellunnan Turussa.”, Joni kertoo.

Järvisydän vaikuttaa olevan suosittu lahjatoive tänä vuonna, sillä myös Eve toivoo lahjaksi kylpylälomaa Järvisydämessä. ”Haluisin ite loman Järvisydämessä tai sitten tandemhypyn. Samat varmasti sopis lahjaks läheisillekkin. Niiden lisäks vielä ainaki Paint & Party ja ravintolalahjakortit.”, Eve kertoo.

Tia-Rosan toivelistalta löytyy huonepakopeli ja tatuointilahjakortti. ”Ite haluaisin joko johonki escape roomiin lahjakortin useemmalle hengelle, nii pääsis kaveriporukalla sellaseen. Tai sit 200 €:n tatuointilahjakortti ois jees, koska tatuoinnit on kalliita ja ite elän opiskelijabudjetilla, nii jos joku läheinen sponsorois mun tatuointihaaveita antamal lahjakortin sellaseen, oisin kiitollinen”, Tia-Rosa kertoo. Tädin perheelle Tia-Rosa suunnittelee joululahjaksi huskypiknikiä ja isälle kirveenheittoa.

mitä joululahjaksi 2022

Minna toivoisi joululahjaksi lomaelämystä: ”Haluaisin yön lasi-iglussa Levillä tai Rovaniemellä tai Spa18plus-loma kahdelle Viimsin kylpylässä.” Läheisilleen Minna ei ole vielä miettinyt joululahjoja, mutta lomaelämykset toimisivat loistavina joululahjoina myös heille. ”Lisäks esimerkiksi Föönin lahjakortti tai panimovierailu ois varmaan kivoja.”, Minna jatkaa. Helenin joululahjatoiveena on tuulitunnelilento yhdessä siskon kanssa.

Katilla on joululahjojen suhteen selvät sävelet: ”Mä haluaisin lahjaksi igluyön Lapissa. Tyttärelleni antaisin pikkuneidin kauneushetken, pojalleni karting-ajelun. Mummolleni lasinpuhallusta ja vanhemmilleni Shitty Dinnerin.”

Essin toivelistalla on hemmottelua ja lomaelämyksiä. ”Tänä vuonna mun toivelistalla on ihan perinteinen kasvohoito. Edellisestä kerrasta alkaa olla jo pitkä aika, ja kasvojen iho kaipaa kiperästi syväpuhdistusta ja hemmottelua sekä tietysti myös kosteutusta näin talvella. Igluyöpyminen tai kylpyläloma Järvisydämessä olisi myös ihana yllätys, vink vink joulupukki!”, Essi sanoo.

Elämyslahjojen koko tiimi toivottaa oikein mukavaa joulun odotusta kaikille!

P.S. Elämyslahjojen valikoimasta löytyy jo yli 1600 joululahjaideaa! 🎁