Iglu

Etsitkö kaikkien aikojen ikimuistoisinta majoituselämystä Suomessa? Igluyöpyminen toimii erinomaisena häälahjana, vuosipäivälahjana tai muun tärkeän merkkipäivän muistamisena. Elämyslahjojen valikoimasta löydät yöpymisen Magical Pond -luontoiglussa Kuusamossa, yön lasi-iglussa Napapiirillä ja romanttisen igluyön Levillä. Maagisissa Lapin igluissa pääsee niin lähelle luontoa kuin ikinä on mahdollista. Revontulia, tähtitaivasta, yöttömän yön aurinkoa ja ruskan värejä voi ihailla omasta sängystä!

Selaa kategorioita
Näytetään: 7
Kekseliäät majoitusmuodot ja luksuskokemukset ovat yhä suositumpia! Iglut ovat valloittaneet niin kotimaisten kuin ulkomaistenkin matkailijoiden sydämiä jo useamman vuoden. Pelkistetyt ja skandinaaviset iglut ovat jo itsessään upea ja ylellinen ilmestys, eikä iglujen varustetasoissa ole säästelty. Iglussa voi majoittua vuoden ympäri, oli toiveissa sitten kokea talven taika, kevään kukinnot, kesän yötön yö tai syksyn ruska.

Igluissa on mahdollisuus rentoutua luonnon rauhassa ja nauttia Lapin eksotiikasta. Iglun suuret ikkunat mahdollistavat esteettömän näkymän taivaalle ja upeaa näköalaa voi ihailla sängyssä makoillen. Igluyöpymisen ohessa on mahdollisuus nauttia perinteisistä lappilaisista aktiviteeteista, kuten koiravaljakko- tai poroajeluista. Valitse yöpyminen lasi-iglussa, kun etsit taianomaista ja mieleenpainuvaa majoituskokemusta.