Kuinka paljon maksaa ajaa Ferrarilla? Katso hinnat!

Eleganssi, ylellisyys, laatu ja rikas historia – nämä ovat vain muutamia termejä, jotka tulevat mieleen, kun puhutaan automerkistä, jonka logossa on musta hevonen! Ferrari on automerkki, jota ihmiset rakastavat sen ainutlaatuisen muotoilun vuoksi, joka antaa autoille poikkeuksellisen luonteen. Ainutlaatuinen ulkonäkö saa miljoonat ihmiset ympäri maailmaa punastumaan näiden autojen ajatuksesta. Mutta kuinka paljon maksaa ajaa Ferrarilla? Tarkista artikkelista, kuinka paljon Ferrarin hankita ja sillä ajaminen maksaa, ja toteuta unelmasi luksusautosta!

Ferrari, musta

Paljonko Ferrarit maksavat:

Ferrarin hinnat ovat usein huimia. Jos mietit, kuinka paljon Ferrari maksaa, tarkista valitsemiemme mallien hinnat. Paljastamme lippulaivamallien lähtöhinnat, historiallisten autojen summat ja kerromme kuinka paljon uusin Ferrari maksaa!

Kuinka paljon urheilullinen Ferrari maksaa?

Ferrari Roma on italialaisen merkin perusmalli alemmasta hintaluokasta koko valmistajan ehdottamassa valikoimassa. Kuinka paljon uusin Ferrari maksaa? Vuoden 2023 Roma Spider on ainutlaatuinen avoauto, joka muistuttaa brändin vuoden 1969 muotoilua. Tällaisen auton hinta on noin 230–250 tuhatta euroa.

Ferrari 296 GTS on yksi Ferrarin uusimmista superurheiluautoista, joka julkistettiin vuonna 2021 – hybridiavoauto. Se tekee vaikutuksen poikkeuksellisella suorituskyvyllään. Sen hinta? Noin 340 000 eurosta alkaen.

Kuinka paljon Ferrarin superautot maksavat?

Kuinka paljon Ferrari Laferrari maksaa? Tämä malli on italialaisen brändin lippulaiva-superauto, jonka luomisesta on kulunut 10 vuotta. Tuolloin valmistajan nopeimmaksi ja tehokkaimmaksi malliksi ilmoitettu auto maksoi yli miljoona euroa. Ferrarin uuden superauton odotetaan debytoivan vuonna 2024. Sen hintaa ei vielä tiedetä.

Jos mietit, kuinka paljon Ferrari Enzo – yksi brändin ikonisimmista superautoista – maksaa, olemme täällä auttamassa! Vuosina 2002–2004 valmistetun mallin hinta oli noin 640 tuhatta euroa kappaleelta. Nykyään voit ostaa niitä jälkimarkkinoilta jopa muutamilla miljoonilla euroilla! Ferrari Enzon arvo siis vain nousee vuosien myötä.

Kuinka paljon Ferrarin maastoautot maksavat?

Ferrari Purosangue on ensimmäinen ja toistaiseksi ainoa italialaisen Ferrarin valmistama katumaasturi (SUV). Auton takaosaan pääsee ovesta, joka avautuu vastakkaiseen suuntaan kuin tavallisessa autossa. Kuinka paljon uusin Ferrari Purosangue maksaa? Perusversion malli maksaa noin 390 000 euroa. Tämä summa tekee siitä maailman kalleimman maastoauton!

Kuinka paljon Ferrarin rajoitetut erät maksavat?

Yksi uusimmista rajoitetuista Ferrari-autoista on Daytona SP3 -malli, jonka hinta suoraan valmistajalta vastaa 2 miljoonaa euroa. Kaikki 599 kopiota löysivät omistajansa. Tässä autossa on tehokkain polttomoottori, joka on koskaan asennettu merkin tielailliseen malliin.

Ferrari, punainen

Kuinka paljon historialliset Ferrarit maksavat?

Vuoden 1963 Ferrari 250 GTO on kallein historiallinen Ferrari ja kallein Ferrari yleensä. Vuonna 2018 uusi omistaja maksoi niistä yhdessä huutokaupassa noin 50 miljoonaa dollaria. Mielenkiintoista on, että vuonna 2021 tämä harvinainen malli otettiin jälleen myyntiin. Historialliset Ferrarit voivat rikkoa ainutlaatuisia ennätyksiä! Mitä mieltä olet näistä hinnoista?

Tarkistimme myös Ferrarin, jota kaikki merkin fanit huokaavat tähän päivään asti, hinnan. Ferrari F40 on autoalan legenda, yksi ikonisimmista autoista, joka luotiin vuonna 1987 juhlimaan brändin 40-vuotisjuhlaa! Tämä malli on edelleen yksi keräilijöiden halutuimmista autoista. Kuinka paljon Ferrari F40 maksaa? Jälkimarkkinoilla käytetystä mallista joudut maksamaan vähintään muutaman tai jopa useita satoja tuhansia euroja!

Paljonko on halvin Ferrari?

Ferrari California on yksi merkin halvimmista malleista, valmistettu vuosina 2008–2017. Ensimmäisen version lähtöhinta oli noin 130 000 euroa. Nykyään joudumme maksamaan vähintään 100–150 tuhatta euroa näistä nuoremmista ja käytetyistä vuosimalleista.

Ja jos mietit, kuinka paljon halvin käytetty Ferrari maksaa, hinnat alkavat useista kymmenistä tuhansista euroista muutaman tai kymmenen vuoden takaisten vuosikertojen osalta. Tämä ei kuitenkaan ole sääntö, koska historialliset tai erittäin harvinaiset mallit voivat maksaa omaisuuksia jopa useita vuosia virallisen jakelun päättymisen jälkeen.

Paljonko on kallein Ferrari?

On vaikea sanoa, mikä Ferrari on kallein. Yhdestä mallista voi olla useita versioita, ja usein autot valmistetaan yksittäistilauksesta, mikä nostaa niiden hintoja merkittävästi.

Ferrari Sergio Pininfarina on auto, jota valmistettiin 6 kappaletta ja sen todennäköinen hinta oli yli 3 miljoonaa euroa. Virallista hintaa ei ole koskaan julkistettu. Auto luotiin vuonna 2014 juhlistamaan 60-vuotisjuhlavuotta yhteistyöstä Pininfarina-suunnittelutoimiston kanssa.

Ferrari SF 90 Stradalea pidetään yhtenä nopeimmista ja tehokkaimmista Ferrarin valmistamista autoista. Sen lähtöhinta perusversiossa on yli 400 tuhatta euroa!

Ferrari LaFerrari RWD – yli 4 miljoonalla eurolla? Tämä esimerkki oli esillä Ferrarin esittelytilassa Montrealissa. Auto oli määrätty pohjoisamerikkalaiselle asiakkaalle. Ferrari valmisti tätä mallia alkuperäisessä versiossa vain 499 kappaletta ja sen lähtöhinta oli noin 1,3 miljoonaa euroa.

Usein autojen hinnat jälkimarkkinoilla ovat monta kertaa korkeammat kuin hinnat, joita Ferrari ehdotti julkistaessaan tietyn mallin markkinoille! Jos olet tosissasi Ferrarilla ajamisen suhteen, suosittelemme Ferrari-ajoelämystä!

Mistä Ferrarin hinta tulee?

Ferrarin hinta koostuu useista tekijöistä:

– nykyaikaisen teknologian käyttö,

– jatkuvasti etsitään ratkaisuja, jotka lisäävät autojen tehokkuutta ja vähentävät niiden painoa,

– käsin kootut elementit,

– suurta huolellisuutta ja tarkkuutta jokaisessa yksityiskohdassa,

– korkealaatuiset materiaalit, usein ainutlaatuiset,

– luopuminen massatuotannosta,

– rahoituksen tarve brändin edelleen kehittämiseen,

– asiakasvalinta.

Edellytykset, jotka on täytettävä näiden kaikkein rajoitettujen mallien omistamiseksi, voivat yllättää. Ihmiset, jotka voivat ostaa niitä, eivät välitä hinnoista! Uuden Ferrarin hinnan ei pitäisi enää yllättää häntä. Tutustu Ferrarilla ajamiseen ja näet, että Ferrarin hinta on perusteltu!

Kuka ostaa Ferrarin?

Ferrari on brändi, jolla on omat tapansa valita asiakkaita. Autojätti kutsuu valikoituja ihmisiä ostamaan rajoitettuja malleja. Tällaiselle listalle pääseminen: sinun on jo omistettava useita muita Ferrari-malleja, oltava varakas keräilijä ja puhuttava brändistä ja sen autoista.

Ferrarin omistajat ovat ehdottomasti ainutlaatuisen muotoilun ystäviä, jotka todella rakastavat näitä autoja! Omistajilta edellytetään hyvän imagon ylläpitämistä, kykyä pitää auto hyvässä kunnossa ja mahdollisuutta ostaa uusi auto.

Kuinka kauan sinun on odotettava kopiotasi?

Se riippuu! Voit ostaa Ferrarin heti esittelytilasta tai valita mallin erikoistilauksesta. Silloin odotusaika varmasti pitenee – se voi olla kuukausia tai jopa vuosia, esim. 2 tai 3 vuotta.

Mitä Ferrarin ylläpito maksaa?

Mitä kalliimpi auto, sitä enemmän rahaa sen ylläpitoon tarvitaan. Paljonko Ferrarin ylläpito maksaa? Alkuperäisosilla on korkea hinta, joista joutuu usein maksamaan kohtuuttomia summia, eikä niiden saatavuus ole aina helppoa. Huolto- ja polttoainekulut ovat myös kalliita. Jos sinulla on kuitenkin varaa ostaa upouusi Ferrari, näiden kustannusten ei pitäisi olla sinulle ongelma. Jos mietit paljonko Ferrarin vakuutus maksaa, niin summa riippuu tietysti auton koosta, mallista ja kunnosta.

Ferrari F430: Kuinka paljon maksaa ajaa Ferrarilla?

Kuinka paljon sinun on käytettävä Ferrarilla ajamiseen? Vähemmän kuin luulet!

Jos mietit, kuinka paljon Ferrarin vuokraaminen maksaa, nämä summat ovat useiden satojen eurojen luokkaa päivässä! Meillä on parempi ratkaisu – superautoelämykset antavat sinulle mahdollisuuden maistaa radalla ajamisen mukanaan tuomia tunteita paremmalla hinnalla!

Ferrari F430 on merkin suosituimpia malleja, jota italialainen yritys valmisti vuosina 2004–2009. Kuinka paljon Ferrari F430 maksaa? Mallin tuotanto on saatu päätökseen ja käytettyjä autoja voi ostaa sadalla tuhannella eurolla, jos ajokilometrejä on suhteellisen vähän. Katso tarjouksemme ja aja Ferrari F430 halvemmalla!

Jos olet vain autojen ystävä, katso ajoelämykset ja löydä Ferrarilla ajamisen lisäksi esimerkiksi ralli- ja karting-elämykset!

– Anssi, elämyslahjat.fiKiinnostaako sinua tietää, missä hinnoissa Lamborghini liikkuu? Tsekkaa samantapainen artikkeli Lamborghinista!