Superautot

Superautot ovat yksi suosituimmista elämyksistämme, erityisesti nopeiden autojen ystävien keskuudessa. Ferrari ja Lamborghini herättävät suurta kunnioitusta niin itse autoilijan kuin jalkakäytävän puolellakin. Formula-auton kyydissä taas pääset kokemaan miltä F1-kuljettajista tuntuu.

Me toteutamme nyt jokaisen autourheilusta, vauhdista, upeista urheiluautoista ja formuloista haaveilleiden unelman. Kiire unohtuu, kun autojen voimat jyrähtävät selkäpiissä. Adrenaliini virtaa suonissa. Superauto kääntää ohikulkijoiden päät ja saa hymyn irtoamaan. Katso myös kaikki ajoelämykset.

Selaa kategorioita
Ferrari vai Lamborghini, kumman valitset? Vai onko Formula-auto enemmän mieleesi? Superautot ovat yksi Elämyslahjojen suosituimmista elämyksistä! Nauti mahdollisuudesta hypätä upean urheiluauton ratin taakse tai pelkääjän paikalle ja nauttia tyylikkään auton ulkonäöstä ja valtavista tehoista. Tämä on täydellinen tilaisuus tutustua näihin hämmästyttäviin autoihin, joilla on valtava maine ja upeita ominaisuuksia. Unelma-autoinamme toimivat Ferrari ja Lamborghini. Toteutamme myös F1-unelmia Formula-autolla. Vaikka lahjan saajalta ei löytyisi ajokorttia tai hän ei vain muuten haluaisi hypätä itse ratin taakse, ei huolta, se ei tarkoita ettei hän pääsisi nauttimaan superautoista. Valikoimastamme löytyy myös superauto-kyydityksiä, joissa kokenut kuljettaja ajaa autoa. Vuonna 2019 järjestämme superautot-ajotapahtumia Malmin kiitoradalla ja Alastaron moottoriradalla. Superauto-elämykset ovat ikimuistoisia lahjaideoita! Osta ja varaa elämys jo tänään, ajotapahtumat ovat todella suosittuja!
Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.