Lahjaideoita työnantajalle: Pieni ele suurta kiitollisuutta kohtaan

lahja työnantajalle

Työnantajalle voi antaa kiitoksen ilmauksena pieniä, mutta huolella valittuja lahjoja. Käsintehty herkkukori tai itsetehdyt suklaat ovat kivoja lahjoja annettavaksi, mutta aina näille ei vain löydy aikaa. Jos aikaa ei vaikuta löytyvän käsintehdylle lahjalle, on elämyslahjakortti hyvä, nopea ja helppo vaihtoehto. Oleellista on lahjan henkilökohtaisuus ja kiitollisuuden ilmaiseminen pomolle valitun elämyslahjan kautta.

Elämyslahjalla kaunis muisto työnantajalle

Elämyslahja on mainio vaihtoehto osoittamaan kiitollisuutta: lahja antaa mahdollisuuden ihanaan irtiottoon arjesta. Se on ikimuistoinen tapa kiittää, ja osoittaa todellista kiitollisuutta. Lahjakorttejahan löytyy aivan laidasta laitaan! Ja jos koet, ettet oikein tiedä, mistä pomosi tykkää, on vaihtoehtona myös avoin lahjakortti, jolla pomo pääse itse valitsemaan mieluisan elämyksen. Anna siis lahjaksi muisto, ja kurkkaa tästä vielä muutamat vinkit valintaasi varten.

Ylelliset hotellipaketit

Ylelliset hotellipaketit tarjoavat unohtumattoman kokemuksen työnantajalle. Hotelliyö Virossa antaa mahdollisuuden kunnolliselle irtiotolle arjesta, kun taas Suomessa majoitukset kasvattavat rakkautta Suomen kaunista luontoa kohtaan. Oli hotellipaketissa sitten pelkkä yöpyminen tai kaikki mahdollinen mitä rentoutumiseen tarvitsee, takaa pelkkä loma jo ihanan rentoutuneen mielen.

Hotellipaketteja löytyy Suomesta monenlaisia, esimerkiksi Hotel ja Spa Resort Järvisydän on kaikkien koettava ainakin kerran. Hotellissa saa nauttia täydestä rauhasta ja ennen kaikkea ihanista luontomaisemista, kaukana kaupungin melusta. Pakettiin sisältyvä kylpylä on ehkäpä rentouttavin elämys, jota ikinä pääsee kokemaan. Kallioon louhitusta kylpylästä löytyy peruspalvelut, kuin myös esimerkiksi sadehuone sekä ulkoaltaat ja maisemasauna! 

Muita huikeita vaihtoehtoja ovat esimerkiksi igluyö Vuokatissa, jossa pääsee nauttimaan ihanista maisemista suurien ikkunoiden läpi ja jos on tuuri puolellaan, voi nähdä jopa revontulia!

Etelässä Hotelli Nuuksio tarjoaa lähellä pääkaupunkia vapautuksen kaupungin kiireistä sekä rentouttavan ympäröivän luonnon. Kulttuurilomasta haaveilevalle oikea paikka on Vanhassa Porvoossa sijaitseva RUNO Hotel. Näissäkin on rentoutuminen taattua, vaikka ei olekaan niin kaukana suurista kaupungeista.

Virossakin on vaikka ja mitä! Ehkäpä romantiikkapaketti Rocca al Mare hotellissa olisi täydellinen pomollesi. Burgerinrakastajalle sopivaksi voisi valikoitua burgeriloma kahdelle! Vaihtoehtoja löytyy lukemattomia, joista työnantaja varmasti ilahtuu. Sisälsi paketti sitten illallisen, kylpylän tai pelkän yöpymisen, välittyy kaikesta suuri kiitollisuus.

Virkistävät kylpylät

Virkistävä kylpyläkäynti voi tehdä stressaantuneelle työnantajalle hyvää. Vedessä lilluen kaikki huolet unohtuvat ja se tuo totaalisen rentoutumisen tunteen. Valittavana on laaja valikoima kylpyläelämyksiä eri puolilla Suomea sekä Viroa.

Lapsiperheelle oiva valinta voi olla pääsy vesipuistoon, jossa lapset pääsevät polskimaan ja nauttimaan ihanista liukumäistä, kun vanhemmat voivat nauttia toistensa seurasta rauhallisemmassa tilassa. Jos tämä ei riitä rentoutumiseen, voi hyvä vaihtoehto irtautumiseen arjesta ja lapsista olla Viimsi Spassa, joka on tarkoitettu aikuisille. Kylpyläloma Virossa kuulostaakin melko usealle vanhemmalle juuri siltä tarvittavalta ja täydelliseltä lomalta. 

Rentouttavat hieronnat

Hieronta on ikivanha hoitomuoto, joka on tunnettu rentouttavista ja terveyttä edistävistä vaikutuksistaan. Hierontaa käytetään erilaisiin tarkoituksiin, joista yksi on stressin lievitys. Hierontoja löytyy aivan laidasta laitaan, eri tuotteita hyödyntäen sekä eri tekniikoita käyttäen.

Oli valintasi sitten kuumakivihieronta tai rentouttava aromahieronta, on taattua, että työnantajasi saa ihanan rentoutumisen sekä irtioton arjen kiireistä niiden avulla. Ja rentoutunut olo pysyy pitkään. Hemmottelua kaipaavalle voi sopia herkullisen tuoksuinen suklaahieronta ja taas kovin stressaantuneelle vaikkapa useamman kerran hoitosarja tai aivot nollaava päähieronta. 

Hemmottelevat kauneushoidot

Ripauksen ylellisyyttä saa helpoiten kauneushoidoilla. Kauneushoito on erittäin laaja käsite, joten jos työnantajasi on tämmöisestä haaveillut, olisi ehkä parasta selvitellä hieman tarkemmin, minkälaista kauneushoitoa hän kaipaa. Yksi varma vaihtoehto on ihana kauneuspäivä. Kauneuspäivässä hoidetaan melko pitkälti kaikki kauneushoidon osa-alueet, ja salongista poistuessa voi tuntea itsensä kuninkaalliseksi.

Yksittäisiä kauneushoitoja on esimerkiksi manikyyri, jossa kädet ja kynnet laitetaan kauniiksi. Toinen vaihtoehto on rentouttava kasvohoito, josta voi itsekin ottaa vinkkejä jokapäiväiseen rutiiniin ja jäljelle jää kaunis sekä kiitollinen iho.

Herkulliset illalliset

Ruoka, sitä me kaikki rakastamme ja se yhdistää ihmisiä. Ravintolalahjan kanssa ei siis voi mennä mönkään. Ravintoloita löytyy kaikenlaisia ja niistä löytyy kaikista jotain uniikkia, joka erottaa ne toisistaan. On siis tärkeää, että valinnassa ottaa huomioon työnantajan mieltymykset.

Ehkäpä hän on maininnut olevansa suuri merenelävien ystävä tai sitten haluavansa vähän jotain extraa ruokailun lisäksi. Historiasta nauttivalle täydellinen lahja on Kieltolaki-illallisristeily, jossa pääsee illallisen aikana oppimaan hieman Suomen historiasta. Elämyslahjoilta löytyy näiden lisäksi erilaisia konsepti-illallisia. 

Kuulostaako Illallinen pimeässä kiinnostavalta kokemukselta? Siinä pääsee olemaan aivan pimennossa siitä, mitä syö ja saa antaa muille aisteille vallan. Illallisen päätyttyä voi yllättää itsensä, kun arvaa syödyn ruoan oikeaksi. Tai sitten mieli onkin tehnyt temput, ja punajuuri onkin ollut porkkana. Illalliseen vaaditaan vain avoin mieli kokeilemaan uutta ja luottamaan omiin aisteihin.

Onko työnantajasi huumorintaju mahtava ja haluaisit koetella sitä lisää? Shitty Dinner voisi tässä tilanteessa olla mainio tapa kiittää työnantajaa sekä päästää hänet hetken irtiottoon tavallisesta arjesta. Shitty Dinnerillä ruoka on erinomaista, mutta tarjoilijat… eivät niinkään erinomaisia. Illallisen aikana saa useat naurut aikaan, ja sitäkin mahtavammat muistot erikoisesta illallisesta.

Meidän lahjakorttimme ovat voimassa kolme vuotta ostopäivästä, joten aikaa niiden käytölle varmasti löytyy. Meiltä löytyy yhteensä yli 2000 elämystä, joista saa räätälöityä jokaiseen tilanteeseen sopivan lahjan työnantajalle. Älä myöskään unohda katsoa elämyspakettejamme, joista lahjansaaja voi valita itselleen yhden hänelle sopivan elämyksen!

-Katariina, Elämyslahjat.fi

Piditkö tästä artikkelista? Lue myös: Liikelahjakulttuurin ytimessä – miksi elämys on yhä suositumpi liikelahja?