Elämyspaketit

Elämyspaketit on suunniteltu erityisesti niihin hetkiin, jolloin lahjan ostaja on epävarma oikean lahjan valinnassa. Jokainen elämyspaketti sisältää useita elämysvaihtoehtoja, joista lahjan saaja voi valita yhden itseään miellyttävän elämyksen!

Täydellinen lahja naiselle tai miehelle? Yhteistä tekemistä pariskunnalle? Valittavana on laidasta laitaan erilaisia paketteja - jokaiselle löytyy varmasti se sopivin paketti.

Selaa kategorioita
Tutustu mahtaviin elämyspaketteihimme, jotka sopivat jokaiselle persoonalle ja elämyksiä rakastavalle. Elämyspaketti sisältää useita lahjavaihtoehtoja, joista lahjan saaja saa itse valita mieluisimman. Mahtipaketti naiselle ja mahtipaketti miehelle ovat monipuolisia elämyspaketteja, joihin on koottu elämyksiä aina hemmottelusta Ferrari-ajeluun. Meille kahdelle -lahjapaketti sopii pariskunnalle yhteiseksi lahjaksi, sillä se sisältää useita kahdelle sopivia elämysvaihtoehtoja. Jännityksen ja seikkailun ystäville sopii täydellisesti mahtipaketti tai pakohuonepaketti. Elämyksellistä joulua -lahjapaketti on upea vaihtoehto joululahjaksi. Muista myös avoin lahjakortti. Varmista ilon kimmellys lahjan saajan silmissä ja anna hänelle lahja, josta jää mieleenpainuvat muistot!
Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.