Elämyspaketit

Elämyspaketit on suunniteltu erityisesti niihin hetkiin, jolloin lahjan ostaja on epävarma oikean lahjan valinnassa. Jokainen elämyspaketti sisältää useita elämysvaihtoehtoja, joista lahjan saaja voi valita yhden itseään miellyttävän elämyksen!

Täydellinen lahja naiselle tai miehelle? Yhteistä tekemistä pariskunnalle? Valittavana on laidasta laitaan erilaisia paketteja - jokaiselle löytyy varmasti se sopivin paketti.

Selaa kategorioita
Näytetään: 35

Elämyspaketti on varma valinta lahjaksi – jokaiselle jotakin

Tutustu mahtaviin elämyspaketteihimme, jotka sopivat jokaiselle persoonalle ja elämyksiä rakastavalle. Elämyspaketti sisältää useita lahjavaihtoehtoja, joista lahjan saaja saa itse valita mieluisimman.

Suosituimmat elämyspaketit

Mahtipaketti naiselle ja mahtipaketti miehelle ovat monipuolisia elämyspaketteja, joihin on koottu elämyksiä aina hemmottelusta tuulitunnelilentoon. Meille kahdelle -lahjapaketti sopii pariskunnalle yhteiseksi lahjaksi, sillä se sisältää useita kahdelle sopivia elämysvaihtoehtoja. Elämyksellistä joulua -lahjapaketti on upea vaihtoehto joululahjaksi.

Monipuolisia elämyspakettivaihtoehtoja

Jännityksen ja seikkailun ystäville sopii täydellisesti mahtipaketti. Ruokaelämysten ystävän valinta on kulinaristin paketti. Upeimmat kauneuselämykset kokosimme kauneuspakettiin. Vaihtoehtoja on siis monia. Muista myös avoin lahjakortti. Varmista ilon kimmellys lahjan saajan silmissä ja anna hänelle lahja, josta jää mieleenpainuvat muistot!