Osta Superautoelämyksesi elokuun ajotapahtumaan Kiikalassa 17.-18.8.!

Lahjat pomolle

Elämyslahjoilla voit muistaa myös pomoasi! Nämä elämykset saavat työmurheet hetkeksi unholaan. Pomosi saattaa löytää myös uuden harrastuksen elämyslahjan kautta.
Selaa kategorioita
Näytetään: 586
Elämyksiä nähty 60 / 586

Mitä lahjaksi pomolle?

Onko pomon merkkipäivä tulossa ja haluaisit antaa hänelle mieleenpainuvan lahjan? Tai haluatko muistaa pomoa joulun kunniaksi?

Elämyslahjakortti pomolle

Antamalla pomolle lahjaksi avoimen elämyslahjakortin, et taatusti epäonnistu. Avoin elämyslahjakortti on ihanteellinen vaihtoehto lahjaksi pomolle, koska tällä lahjakortilla pomo saa itse valita yli 1500 vaihtoehdon joukosta elämyksen, jonka pääsee lahjakortilla kokemaan. Jos tunnet pomon hyvin ja olet täysin varma millaisesta elämyksestä hän voisi pitää, voit myös valita elämyksen hänelle suoraan.

Monipuolisia lahjaideoita pomolle

Olemme koonneet tälle sivulle yli 500 pomolle sopivaa lahjaideaa. Jos tästä kategoriasta ei tunnu löytyvän sopivaa lahjaa pomolle, voit myös laajentaa lahjahakua muihin kategorioihin. Kuumakivihieronta saa stressaantuneen pomon rentoutumaan. Esittelykurssi kevytlentokoneella tarjoaa pomolle upeita maisemia ja pientä jännitystä. Minkä tahansa reaktion toivotkin saavuttavasi, meiltä löytyy hienoja elämyksiä pomolle, olipa kyseessä sitten syntymäpäivälahja, joululahja tai vaikkapa häälahja!