Suosituimmat liikelahjat Elämyslahjojen valikoimassa

Mitkä elämykset ovat suosituimpia liikelahjoja? Kokosimme tähän artikkeliin suosituimmat liikelahjat Elämyslahjojen valikoimasta. Valitse liikelahja näiden elämysten joukosta ja onnistut taatusti. Näillä liikelahjaideoilla et voi mennä vikaan, sillä näitä elämyksiä ovat tänäkin vuonna hyödyntäneet liikelahjoina lukuisat eri yritykset.  

1. Avoin elämyslahjakortti

elämyslahjakortti

Ei ihme, että avoin elämyslahjakortti on listan kärkipaikalla, sillä liikelahjan saajalla on vapaus valita mieluisa elämys itse. Avoin elämyslahjakortti avaa liikelahjan saajalle yli 1600 elämyksen maailman.  

2. Esittelykurssi kevytlentokoneella

esittelykurssi kevytlentokoneella

Tämä liikelahja puolestaan lennättää lahjan saajan taivaalle ihailemaan upeita maisemia. Ja mikä parasta, liikelahjan saaja pääsee ohjaamaan kevytlentokonetta myös itse.

3. Arrive & Drive karting-ajo

Maailman ainoa maanalainen sisäkartingrata

Tässä elämyksessä liikelahjan saajalla on mahdollisuus päästä podiumin korkeimmalle korokkeelle hauskan karting-kisan päätteeksi. Intensiivistä keskittymistä ja mielen kestävyyttä vaativa elämys osaa yllättää jokaisessa mutkassa.  

4. Shitty Dinner

paskan palvelun illallinen

Shitty Dinner on illalliselämys, josta ei naurua ja kulinaristisia nautintoja puutu. Pieni varoituksen sana on paikallaan, sillä liikelahjan saajan vatsalihakset saattavat olla seuraavana aamuna kipeänä.

5. Ammunta käsiaseilla

ammuntaelämys

Jokaisen meistä täytyy silloin tällöin päästä purkamaan paineita ja nollaamaan, ja mikä olisikaan parempi tapa kuin viehättävän ampumaharrastuksen parissa.

6. Rentoutuskellunta Float Kalliossa

rentoutuskellunta float kalliossa

Toinen asia, jota jokainen meistä tarvitsee aina säännöllisin väliajoin, on hemmottelu. Kelluntatankissa liikelahjan saaja pääsee vaipumaan syvän rentoutumisen tilaan täysin aistiärsykkeettömässä ympäristössä.

7. Illallinen pimeässä

dinner in the dark -illalliselämys

Illallinen pimeässä on aistillinen ja ainutlaatuinen ruokailuelämys, joka järjestetään nimensä mukaisesti pilkkopimeässä. Tämä illallinen muistetaan vielä vuosienkin päästä!

8. Hohtogolf

hohtominigolf

Jännittävästä ja hauskasta hohtogolfista ei elämyksellisyyttä, yllätyksellisyyttä ja erikoistehosteita puutu. Hohtogolfaus on siitä hyvä laji, että se soveltuu kaikille.

9. Panimovierailu

panimokierros

Opastetulla panimokierroksella liikelahjan saaja pääsee kurkistamaan tuotantotilojen puolelle ja näkemään, kuinka laadukas käsityöläisolut valmistuu.

10. Magic Dinner

Magic Dinner on viimeinen elämys tällä listalla, mutta ei suinkaan vähäisin. Kyseessä on Elämyslahjojen tämän vuoden yksi mielenkiintoisimmista uutuuksista. Tämä illalliselämys on täynnä taikuutta!

Mikäli tältä listalta ei löytynyt sopivaa liikelahjaideaa tai kaipaat apua liikelahjojen valinnassa, ota yhteyttä yritysmyyntiimme, niin löydetään sinulle yhdessä sopiva ratkaisu. Yhteystiedot löydät nettisivuiltamme.

-Essi, elämyslahjat.fi

Piditkö tästä artikkelista? Lue myös Liikelahjakulttuurin ytimessä – miksi elämys on yhä suositumpi liikelahja?