Elämykset Virossa - Koe naapurimaan parhaat!

Tästä löydät elämyksiä Virossa. Viro on Suomen naapurimaa ja suosittu matkakohde. Tallinnaan pääsee Helsingistä parissa tunnissa, ja matkailijalle avautuu tuttu mutta kuitenkin erilainen ympäristö. Erityisen suosittuja elämyksiä ovat romantiikkapaketit kahdelle, Spa-yöpymiset ja ravintolaelämykset. Kokeile myös uutta elämystämme ja vieraile Tallinnan televisiotornissa. Torni on vastikään avattu yleisölle, ja sieltä on huikea näkymä kaupungin ylle.

Huom! Paketit eivät sisällä matkalippuja, vaan ainoastaan elämyslahjakortin. Lahjakortti pitää lunastaa palveluntarjoajalta.

Selaa kategorioita
Näytetään: 83
Elämyksiä nähty 60 / 83
Suomen naapurimaa Virosta löytyy elämyksiä mukavaan päivään. Tallinna on Helsingistä lähin ulkomainen elämyskohde, mutta myös muut Viron kaupungit kuten Pärnu houkuttelevat elämysnälkäisiä matkailijoita ympäri vuoden. Erityisen suosittuja ovat Tallinnan kylpyläelämykset, jotka kuuluvat myös meidän Viron valikoimamme kestosuosikkeihin.
Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.