Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Sukellus vedenalaisen vankilan raunioihin

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Sukellus vedenalaisen vankilan raunioihin

1 henkilöä

75 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
75 €

Eksoottinen sukelluskokeilu vankilan raunioihin

Rummun louhosjärvi sijaitsee alle tunnin ajomatkan päässä Tallinnasta ja tarjoaa vierailijoilleen loistavat sukelluspuitteet sen erinomaisen näkyvyyden, kristallinkirkkaan veden ja ainutlaatuisen pohjan ansiosta.

Järven pohjassa sijaitsee vanha veden alle jäänyt vankila, joka toimii nyt vedenalaisena museona niille, jotka uskaltautuvat sukeltamaan järven syvyyksiin. Louhosjärvi tarjoaa sukeltajille kuvauksellisen kauniita vanhojen rakennuksien ja koneiden raunioita, jotka tekevät seuraavasta Viron matkasta ikimuistoisen kokemuksen.

Mitä elämyslahja sisältää?

Ennen sukellusta kokeneet ohjaajat esittelevät sukellusvarusteet ja ohjeistavat osallistujia niiden käytössä. Elämys on alusta loppuun asti ohjattua toimintaa: sukellus tapahtuu täydellisessä sukellusvarustuksessa ja ohjaaja sukeltaa osallistujien kanssa alas raunioihin. Perusteellisen opastuksen ansiosta aiempaa kokemusta sukelluksesta ei tarvita.

Kenelle elämyslahja sopii?

Elämyslahja sopii kaikille uimataitoisille seikkailunhaluisille läheisille. Aiempaa kokemusta sukeltamisesta ei tarvita, joten tämä keikka sopii niin aloittelijoille kuin kokeneillekin Virossa vieraileville sukeltajille.


Tärkeää tietoa elämyksestä

Vaatteet

Osallistujalle annetaan tarvittava sukellusvarustus.

Kesto

2,5-3 tuntia.

Osallistujat

1 henkilö.

Sää

Touko-lokakuu (säätilanteesta riippuen)Vaihtoehtoiset elämykset:

Asiakkaiden mielipiteet (Ole ensimmäinen, ja jaa arvostelusi!)

Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.