Osta Superautoelämyksesi elokuun ajotapahtumaan Kiikalassa 17.-18.8.!

Isänpäivälahja papalle

Onko hakusessa isänpäivälahja papalle? Tästä kategoriasta löydät monipuolisen valikoiman isänpäivälahjaideoita kaikenikäisille papoille. Yli 1600 elämyksen laaja valikoima takaa sen, että isänpäivälahjavaihtoehtoja löytyy myös papoille. Papalla saattaa olla vähän vauhti jo hidastanut, joten hänelle voisi sopia jokin rauhallisempi elämys. Jos taas kyseessä on oikea teräspappa, hänelle voisi toimia vaikkapa jokin aktiivinen elämys tai jopa extreme. Suosittelemme isänpäivälahjaksi papalle esimerkiksi ulkoilma- tai ruokailuelämystä.

Katso myös lahja isoisälle.

Selaa kategorioita
Näytetään: 480
Elämyksiä nähty 60 / 480

Mitä isänpäivälahjaksi papalle?

Kaikkien isien ja pappojen yhteistä juhlapäivää eli isänpäivää juhlitaan marraskuun toisena sunnuntaina vuosittain. Tämän juhlapäivän luonteeseen kuuluu, että isät ja papat saavat tuolloin isänpäivälahjoja. Joten jos etsit sopivaa isänpäivälahjaa papalle, olet tullut oikeaan paikkaan! 

Ulkoilmaelämys isänpäivälahjaksi papalle

Jos pappa viihtyy ulkoilmassa, hän arvostaisi taatusti mukavaa ja rauhallista luontoelämystä ulkoilmassa. Miten olisi esimerkiksi opastettu kävelykierros, kalastusretki, retkipurjehdus, norpparetki tai luontoretki? 

Ruokailuelämys lahjaksi papalle isänpäivänä

Tie papan sydämeen käy vatsan kautta! Jokainen pappa viihtyy taatusti hyvässä seurassa illallispöydässä, joten lähde yhdessä papan kanssa nauttimaan ruokailuelämyksestä. Perinteinen ravintolaillallinen on hyvä vaihtoehto, mutta myös illallinen pimeässä tai Shitty Dinner soveltuvat loistavasti isänpäivälahjaksi papalle.