Luonto

Ihanat luontoelämykset Elämyslahjoilta!

Täältä löydät luonnossa tapahtuvia elämyksiä. Luonnossa reippailu pitää kunnon korkeana ja mielen virkeänä. Luontoelämykset ovat myös hyvä tapa matkailla Suomessa ja tutustua kotimaan mielenkiintoisiin aktiviteetteihin.

Selaa kategorioita
Näytetään: 96
Elämyksiä nähty 60 / 96
On aika irroittautua elektronisesta maailmasta ja lähteä nauttimaan luonnosta sekä raikkaasta ulkoilmasta. Unohda näytön tuijottaminen, nyt lähdetään seikkailuun! Luonnossa mieli lepää ja murheet unohtuvat - siksi luontoelämys on erinomainen lahja. Luonnossa liikkumisesta voi nauttia yksin, kaksin, tai isomman porukan kanssa. Luonto tarjoaa omaleimaiset elämykset jokaiseen vuodenaikaan.

Etsitkö vauhdikasta aktiviteettia luonnossa? Kokeile kuohujen kutsu kumilautta- tai kanoottisafaria. Kaipaatko jotain hieman rauhallisempaa tekemistä luonnossa? Lähde suppailemaan järvelle, alpakkapatikalle Kitukoskelle, Wine in the Woods -viininmaisteluelämykseen Nuuoksion kansallispuistoon tai iltaretkelle karhukojulle. Sadetta, rakeita tai täyttä auringonpaistetta, säällä ei ole väliä. Elämyslahjoilta löytyy sopivia luontoelämyksiä jokaiseen säähän ja vuodenaikaan.

Hengitä raitista ilmaa ja lähde tutkimaan Suomen kaunista luontoa. Vaella metsän läpi ohjatulla luontoretkellä tai lähde tutkimaan luontoa mönkijän tai hevosen selästä. Jos et pelkää kastumista, hyppää kanoottiin ja lähde melomaan. Jos etsit ulkoilmaelämyksiä, joista voit nauttia perheen tai ystävien kanssa, erilaiset elämykset huskyjen tai porojen kanssa ovat aina hyvä valinta. Miltä kuulostaisi esimerkiksi husky-piknik perheelle tai porosafari yhdessä ystävien kanssa? Mihin tahansa tilanteeseen lahjaa etsit, löydät varmasti hauskan elämyslahjan luontoelämysten joukosta.
Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.