Jalkahoito

Elämyslahjoilta löytyy laaja valikoima eri jalkahoitoja. Tällä hetkellä valikoimassa on useita eri jalkahoitoa. Pyrimme saamaan valikoimiin niin perinteisiä jalkahoitoja kuin hieman erikoisempia jalkahoidon muotoja. Uudenlaisia jalkahoitoja edustavat esimerkiksi Hot Stone -jalkahoito, jossa jalkoja hoidetaan kuumien kivien avulla. Valikoimista löytyy myös jalkahoitopaketteja. Näitä jalkahoitopaketteja edustavat muun muassa Soturin jalkahoito ja Kuninkaallinen jalkahoito. Jalkahoitopaketit voivat sisältää seuraavia jalkahoidon muotoja: jalkojen suolakylpy, kovettumien hionta, kynsinauhojen hoito, jalkahieronta ja kynsien lakkaus.

 

Selaa kategorioita
Näytetään: 32
Meidän jalat voivat viedä meidät uskomattomiin paikkoihin. Itse asiassa keskimääräinen henkilö kävelee noin neljä kilometriä päivässä. Niinpä ne ansaitsevat hemmottelua sen jälkeen, kun he tekevät kovaa työtä. Väsyneet jalat eivät rakasta mitään enempää kuin hellävaraista hierontaa, joka saa veren kiertämään ja tasoittaa jännitteet. Kylpylälomat ovat täydellinen vastalääke väsyneelle mielelle, kipeille lihaksille ja jaloille. Pohdi siis myös vaihtoehtoa yhdistää jalkahoito osaksi kylpylälomaa. Muista myös välillä nostaa jalkasi ylös! Emme tee sitä tarpeeksi. Jalkahoidot ovat myös hyvä lahjaidea kaverillesi, rakkaalle tai liikelahjaksi. Kukapa ei pitäisi rentouttavasta kokemuksesta, joka vapauttaa stressiä sekä virkistää ja eheyttää kehoa! Tällaisella lahjalla näytät lahjan saajalle, että olet miettinyt heidän hyvinvointiaan.
Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.