Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Täydellinen jalkahoito kahdelle

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Täydellinen jalkahoito kahdelle

Helsinki
2 henkilöä

188 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
188 €

Täydellinen jalkahoito kahdelle

Monikaan meistä ei osaa kiinnittää tarpeeksi huomiota jalkojensa hyvinvointiin. Puristavat kengät, liian vähäinen liikkuminen ja paikallaan seisoskelu rasittavat jalkapohjia ja niveliä, aiheuttaen lihasepätasapainoa ja epäkohtia jalkojen ihoon. 

Rentouttava jalkojen hoitohetki kahdelle yhteisessä hoitohuoneessa lähentää ja muistuttaa pysähtymään hetkeksi oman hyvinvoinnin äärelle. Nyt läheisesi voivat istua hyvällä omallatunnolla aloilleen ja antaa ammattilaisen pitää jaloistaan huolta. Vaikutuksen voi tuntea vielä pitkään hoidon jälkeen.

Mitä elämyslahja sisältää?

Kahden hengen 60 minuuttia kestävä jalkahoito suoritetaan Helsingin keskustassa sijaitsevassa hoitolassa. Lahja sisältää täydellisen hoidon jaloille ja varpaille, sisältäen kynsien lakkauksen tai kiillotuksen sekä kevyen jalkahieronnan. Hoito toteutetaan molempien osallistujien toiveiden ja tarpeiden mukaan.

Kenelle elämyslahja sopii?

Tämä lahja sopii kaikille jalkojensa hyvinvoinnista kiinnostuneille sekä läheisille, jotka eivät ole aiemmin päässeet hemmottelemaan jalkojaan ammattilaisen käsittelyssä. 


Tärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

Helsinki

Vaatteet

Asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Kesto

60 minuuttia.

Osallistujat

2 henkilöä.

Sää

Vuoden ympäri.Vaihtoehtoiset elämykset:

Asiakkaiden mielipiteet (Ole ensimmäinen, ja jaa arvostelusi!)

Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.