Osta ajoelämyksesi seuraavaan Superautotapahtumaan Kiikalassa!

Spa-paketit kahdelle

Yhteinen SPA-paketti on puhdasta nautintoa riippumatta siitä, haluatko juhlia tärkeää tilaisuutta tai vain pitää hauskaa. Rauhoittava kynttilänvalo, rauhallinen musiikki ja rentouttava hoito saavat jokaisen tuntemaan olonsa taivaalliseksi ja lepäämään arjen kiireistä. Joten valitsemalla SPA-pakettimme kahdelle, valitset todella poikkeukselliset hetket, joiden ansiosta pidät huolta kehostasi ja mielestäsi.
Selaa kategorioita
Näytetään: 96
Elämyksiä nähty 60 / 96

Kuinka paljon maksaa SPA-paketti kahdelle?


Kun kyse on kahden hengen spa-majoituksesta, hinta riippuu pitkälti salongin maineesta ja valitsemiesi palveluiden määrästä. Tiedetään, että peruspaketit maksavat vähemmän kuin usean tunnin salonkikäynnit tai kylpylämatka kahdelle. Välillä kannattaa kuitenkin antaa itselleen tai läheisilleen täydellinen rentoutuminen paikassa, jossa voi keskittyä ensisijaisesti itseensä. Oikein valittu spa-paketti kahdelle voi tehdä ihmeitä – rentouttaa koko kehon, rauhoittaa mieltä ja hemmotella kokonaisvaltaisesti. Mutta kuinka paljon tällainen ilo voi maksaa? Hinnat vaihtelevat kymmenistä satoihin euroihin.
Valikoimamme sisältää mm. Elämyspaketteja rentoutumiseen, spa-paketteja Suomen tunnetuimmista kylpylöistä ja Viron parhaita kylpyläelämyksiä. Ne ovat loistava lahja itsellesi tai rakkaille läheisillesi. Löydät Suomesta yllättävän paljon spa-paketteja kahdelle! Valikoimamme on todella suuri ja kaikkien elämysten joukosta löydät varmasti täydellisen SPA-paketin kahdelle.

Mitä hoitoja kahdelle on saatavilla kylpylässä?


Salongeissa on erittäin monipuolinen tarjonta, jonka ansiosta oleskelusi spa:ssa kahdelle tuo sinulle varmasti paljon iloa. Esimerkiksi osana Kauneuspaketti-elämyspakettia edunsaajilla on käytössään sekä enemmän että vähemmän intensiivisiä hoitoja. Erityisesti ensimmäisellä salonkikäynnillä suosittelemme käyttämään hellävaraisempia hierontoja, kuten rentouttavaa hierontaa. Se on ihanteellinen tapa levätä arjen asioista, pitää huolta kehostasi ja ennen kaikkea varmistaa hetki todellista rentoutumista. Niille, jotka haluavat intensiivisiä hoitoja, thaimaalainen tai balilainen hieronta on parempi. Molemmat tulevat Aasiasta ja erityisesti thaihieronta sisältää monia elementtejä venyttelystä ja jopa vartalolla kävelemisestä.
Spa-salongin paikasta riippuen kahden hengen paketilla voit osallistua myös rentoutuskelluntaan. Tämä on äärimmäisen rentouttava lepomuoto, jonka aikana astut erityiseen rauhoittavaan kapseliin, jossa on vettä, jossa on korkea suolapitoisuus. Vesi on matalaa ja suola pitää kehon pinnalla, joten se on loistava vaihtoehto myös uimareille. Jo tunti vapaata ajelehtimista tällaisessa kapselissa on äärimmäisen rauhoittava elämys, jonka avulla voit rentouttaa lihaksiasi, hoitaa hiuksiasi ja ihoasi sekä lievittää nivelkipuja. Tämä ei tietenkään ole täydellinen luettelo mahdollisuuksista. SPA-pakettimme kahdelle antaa sinulle mahdollisuuden hyödyntää monia muita vaihtoehtoja, joista jokainen takaa syvän levon ja erittäin miellyttävän päivän.

Kuinka pukeutua hierontaan kylpylässä?


Jos suunnittelet SPA-matkaa kahdelle tai lähdet vain yhdessä hierontaan, sinun on tiedettävä, että et tarvitse erityisiä valmisteluja viettääksesi siellä mukavaa aikaa. Tämä pätee myös vaatteisiin – mene sisään, missä tunnet olosi mukavaksi, ja salonki tarjoaa sinulle loput. Sinun on riisuttava itse toimenpidettä varten. Kannattaa kuitenkin ottaa huomioon, että löysät vaatteet on miellyttävä laittaa päälle toimenpiteen jälkeen. Siksi on parempi usein luopua tiukoista farkuista tai jäykistä paidoista ja pukea sen sijaan leveämmät t-paidat, housut tai hameet. Mitä muuta kannattaa tietää kahden hengen SPA-paketista? Ensinnäkin, että sinun ei välttämättä tarvitse valita juuri hierontaa. Vaikka se on ehdottomasti houkutteleva ehdotus, kannattaa muistaa, että rentoutuskellunta, kauneushoito tai neurosonic värähtelyhoito tuovat myös monia terveyshyötyjä. Älä siis odota enää vaan hemmotella itseäsi ja läheisiäsi ainutlaatuisella oleskelulla SPA-salongissa. Tämä aika on tarkoitettu sinulle – hanki uutta energiaa toimintaan, rentoudu koko kehosi ja lepää tarpeen mukaan.