Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Rentoutuskellunta: paripaketti

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Rentoutuskellunta: paripaketti

Helsinki
1 henkilöä

180 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
180 €

Täydellinen rentoutushetki pariskunnalle 

Kelluntatankissa koettava aistilepo on parhaita tapoja tutustua itseensä. Kellunnan jälkeen saattaa nähdä myös rakkaansa uusin, tuorein silmin.

Kehon rajat katoavat silkinpehmeän, ihonlämpöisen veden syleilyssä. Tunne painovoimasta vapautumisesta viimeistelee kokemuksen: kelluja on yhtä kaiken kanssa, eikä mikään kahlitse mieltä syventymästä täydelliseen hiljaisuuteen. Rentoutuskellunta on tutkitusti rentouttava ja usein jopa mystinen kokemus. Ja mikä parasta, mitään tarvitse osata tehdä. Mitään ei tarvitse tehdä. Kelluntatankissa voi vain päästää itsensä rentoutumaan – täydellisesti.

Mitä elämyslahja sisältää?

Kelluntatankki on yli 50 vuotta vanha keksintö, joka on alun perin kehitetty aivotutkimuksen apuvälineeksi. Rentoutuskellunta on oikotie syvään rentoutumiseen ja meditatiiviseen tilaan. Kun keho ja aivot saavat levon ulkoisilta ärsykkeiltä – kuten ääniltä, valolta ja paineelta – kehossa vapautuu aineita, jotka vähentävät arjen aiheuttamaa stressiä ja kipua. Tässä syvärentoutuneessa tilassa aivoilla on mahdollisuus keskittyä helpottamaan ja nopeuttamaan kehon itsehoitoa.

Elämyslahjaan kuuluu 60 minuutin rentouttavat kelluntatuokiot kahdelle Helsingin keskustassa. Kellunnan jälkeen pariskunta pääsee nauttimaan raikkaat smoothiet ja viemään kotiin Linan laadukkaat, kestävät hamam-pyyhkeet.

Kellumo tarjoaa osallistujalle kaiken, mitä kelluntaan tarvitaan: pyyhkeistä ja korvatulpista juomiin sekä hiustenkuivaajiin. Kellumaan voi siis tulla vaikka suoraan töiden jälkeen.

Kenelle elämyslahja sopii?

Kelluntatankki sopii kaikille ihmisille, erityisesti rentouttavista hetkistä nauttiville, kiireisen mielen kanssa kamppaileville sekä meditaatiosta kiinnostuneille läheisille.Tärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

Helsinki

Kesto

2 tuntia.

Osallistujat

2 henkilöä.

Sää

Säällä kun säällä.

Lisätiedot

Rentoutuskellunta ei sovi: – kuukautisten aikaan – voimakkaasti psyykenhäiriöisille – epileptikoille – munuaisten vajaatoiminnasta kärsiville – tasapaino-ongelmista kärsiville (esim. Menierin tauti) – sydämen toimintaongelmista kärsiville


Palvelun toteuttaja


Vaihtoehtoiset elämykset:

Asiakkaiden mielipiteet (Ole ensimmäinen, ja jaa arvostelusi!)

Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.