Osta Superautoelämyksesi elokuun ajotapahtumaan Kiikalassa 17.-18.8.!

Vesijetti

Valitse vauhti ja vapauden tunne vesijetin selässä! Vesijetti-kategoria tarjoaa unohtumattoman elämyksen vesielementissä liikkumiseen. Lahjoita adrenaliiniryöppyä ja upeita maisemia lahjansaajalle, joka rakastaa vauhtia ja seikkailua. Vesijetin avulla voi kokea aaltojen voiman ja ohjata vesikulkuneuvoa omien fiilisten mukaan. Tämä elämys on täydellinen valinta kaikille, jotka haluavat päästää irti arjesta ja kokea veden elementin intensiivisesti. Valitse Vesijetti-kategoria ja anna lahjaksi ainutlaatuinen tilaisuus kokea vesillä liikkuminen aivan uudella tavalla.
Selaa kategorioita
Näytetään: 27

Vesijetti – Vauhdikkaasti vesillä

Tervetuloa tutustumaan vesielämyksiin, joissa vauhti ja vesielementti yhdistyvät ainutlaatuisiin elämyksiin! Anna lahjaksi jännitystä ja adrenaliinia vesillä liikkumisen muodossa. Vesijetin avulla lahjan saaja pääsee nauttimaan nopeudesta ja vapauden tunteesta aalloilla.

Lahja vauhdin ja veden ystävälle

Haluatko antaa lahjaksi unohtumattoman kokemuksen? Lahjakortti vesijettivuokraukseen on täydellinen valinta vauhdin ja seikkailun ystävälle. Lahjakortti avaa oven jännittävään vesijettiajeluun, jossa lahjan saaja pääsee ohjaamaan tehokasta vesikulkuneuvoa itsenäisesti.

Vuokraa vesijetti ja luo oma seikkailusi aalloilla 

Lukuisat palveluntarjoajat ympäri Suomen tarjoavat mahdollisuuden vuokrata vesijetin ja kokea vapaudentunne vesillä. Oli kyseessä sitten päiväretki saaristossa tai seikkailu järven selällä, vesijetin vuokraus antaa lahjan saajalle tilaisuuden suunnitella oman vesisafarinsa aaltojen keskellä. 

Usein kysytyt kysymykset vesijeteistä

Mikä on vesijetti?

Vesijetti on pienikokoinen vesikulkuneuvo, jota käytetään pääasiassa vapaa-ajan huvittelussa ja vesillä liikkumiseen. Se muistuttaa ulkoisesti hieman moottoripyörää ja on suunniteltu toimimaan veden pinnalla. Vesijetti toimii potkurilla ja on varustettu voimakkaalla moottorilla, joka tuottaa voimaa ja nopeutta liikkumiseen veden päällä.

Vesijetillä voi saavuttaa korkeita nopeuksia ja tehdä erilaisia käännöksiä ja liikkeitä. Se tarjoaa jännittävän ja vauhdikkaan tavan nauttia vesillä liikkumisesta, erityisesti rannikon ja järvien läheisyydessä.

Vesijetit ovat suosittuja vapaa-ajan välineitä rannoilla, järvillä ja merillä, ja niitä käytetään monenlaiseen vesillä huvitteluun, kuten aalloilla surffailuun ja yleiseen virkistäytymiseen.

Tarvitaanko vesijetin ajamiseen ajokortti?

Vesijetin ajamiseen ei tarvita ajokorttia. Rekisteröityä moottorikäyttöistä kulkuneuvoa saa kuljettaa vain henkilö, joka on vähintään 15-vuotias. Vesijetin vuokraajan tulee kuitenkin usein olla 18-vuotias.

On tärkeää tarkistaa vuokraamon ehdot ennen kuin aiot vuokrata tai ajaa vesijettiä. Suosittelemme tarkistamaan ajantasaisen tiedon palveluntarjoajalta ja/tai elämyksen tuotekuvauksesta. 

Kuinka paljon vesijetin vuokraaminen maksaa?

Vesijetin vuokraamisen hinta vaihtelee suuresti alueittain, vuokraamon tyypin mukaan, vuokra-ajan pituuden ja vesijetin mallin perusteella. Yleisesti ottaen vesijetin vuokraamisen hinta voi vaihdella sadoista euroista tunnilta jopa tuhansiin euroihin vuorokausilta riippuen edellä mainituista tekijöistä.

Vesijetin vuokrauksen hintaan voi sisältyä polttoaine, vakuutus, ohjeistus vesijetin käyttöön ja tarvittavat varusteet kuten kelluntaliivit. On tärkeää varmistaa vuokraamolta tarkat hinnat ja sisältö ennen varauksen tekemistä, jotta tiedät, mitä hintaan kuuluu.