Vesielämykset - Rentoudu laineilla

Vesi vetää puoleensa - tarjoamme laajan valikoiman seikkailuja merellä ja muissa vesistöissä. Miltä kuulostaisi esimerkiksi suppailu (SUP-lautailu) tai vesijettiajelu kuumana kesäpäivänä järvellä? Upea elämys on taattu, olipa lahja sitten rauhallinen veneilyretki tai vauhdikas koskiseikkailu.

Vesielämykset soveltuvat hyvin lapsiperheille, kaveriporukoille sekä kokeilunhaluisille seikkailijoille! Rauhallisempaan menoon purjehdusretki Suomenlahdella, kokeilunhaluiselle arktinen ilmatyynyalusretki tai aktiiviselle sukellus altaassa – jokaiselle löytyy varmasti sopiva vesielämys! Katso myös flyboard, koskiseikkailut ja kanootit ja veneet.

Selaa kategorioita
Näytetään: 169
Elämyksiä nähty 60 / 169
Hauskoista ja jännittävistä vesielämyksistä voi nauttia kuka tahansa! Elämykset vedessä voivat olla myös piristäviä tai rentouttavia, järvellä, merellä tai jopa sisätiloissa. Jos etsit lahjoja elämäsi miehille tai naisille, jotka viettävät enemmän aikaa veden äärellä kuin missään muualla, vesielämys on taatusti täydellinen valinta lahjaksi! Jos hakusessa on jännitys, suosittelemme flyboarding-elämystä. Lentäminen jopa 10 metrin korkeudessa veden yläpuolella on hämmästyttävä kokemus. Jos lahjan saaja pitäisi hieman rauhallisemmasta ja rentouttavammasta vesielämyksestä, voimme lämpimästi suositella rentoutuskelluntaa suolatankissa tai kesäpurjehdusretkeä Suomenlahdella. Vesijettivuokraus on täydellinen lahja kaikille, jotka rakastavat vettä ja ovat seikkailunhaluisia. Valikoimastamme löydät lukuisia elämyksiä vedessä, joten löydät varmasti jokaiseen makuun sopivan vesielämyksen!
Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.