Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Bianco Blu:n lasinpuhallus- puolipäiväkurssi

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Bianco Blu:n lasinpuhallus- puolipäiväkurssi

Fiskars
1 henkilöä

125 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
125 €

Mahdollisuus luoda kauniita taideteoksia

Lasinpuhallus on lasinmuokkaustekniikka, joka otettiin käyttöön noin 100-luvulla eaa. Tähän ikivanhaan, perinteikkääseen valmistusmenetelmään lahjan saajan tutustuttaa Bianco Blu -lasistudio, joka sijaitsee Fiskarsin ruukissa, läntisellä Uudellamaalla. Studion naapurista löytyvät veneveistämö ja Takopaja - kyseessä on siis todellinen käsityöläisyhteisö luonnon keskellä, luovuuden lähteillä. Tällä kurssilla ei otsaa rypistellä vaan asioita tehdään pilke silmäkulmassa. Jo noin 1000 kurssilaista on tutustunut lasinpuhallusoppiin Bianco Blu:n avustamana.

Mitä elämyslahjaan sisältyy?

Kurssiin sisältyy neljän lasiesineen teko per osallistuja. Kurssin kokonaiskesto on noin neljä tuntia, jonka aikana perehdytään perinteisiin lasinpuhallustekniikoihin ja valmistetaan omia tuotteita. Valmistettavat tuotteet on suunniteltu siten, että jokainen osallistuja varmasti onnistuu työssään (yleensä pullo, lintu ja paperipaino)

Kenelle elämyslahja soveltuu?

Kurssi on tarkoitettu henkilöille, joilla ei ole aiempaa kokemusta lasinpuhalluksesta ja jotka haluaisivat tutustua käsityönalaan sekä valmistaa ensimmäiset lasiesineensä. Oli kyseessä sitten ystävä, työkaveri tai vaikkapa kummitäti, tämä lahja on hieno elämys kenelle tahansa käsitöistä kiinnostuneelle! 

Tiesitkö?
Lasinpuhallus on lasinmuokkaustekniikka, jossa sulalasimassapisaraan puhalletaan ilmaa puhallusputken avulla, jolloin muodostuu kupla. Tätä sulaa kuplaa sitten muotoillaan käyttämällä hyväksi sulan lasin eri alueiden lämpötilaeroja tai muotin avulla. Lasinpuhaltajan käsityö on yhä käytössä taidelasin valmistuksessa. Pakkauksina käytettävät lasipullot puhalletaan muotteihin automaattisilla koneilla.

Tärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

Fiskars

Vaatteet

Asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Kesto

4 tuntia.

Osallistujat

Vain osallistujille.

Sää

Ympäri vuoden.

Lisätiedot

Kurssin kesto on noin tunti per henkilö, mutta maks. 4 tuntia jos paikalla on 4 tai enemmän kurssilaista.
Esineitä ei saa mukaan samana päivänä ja jos ne lähetetään asiakas maksaa rahdin.
www.biancoblu.fi


Palvelun toteuttaja


Vaihtoehtoiset elämykset:

Asiakkaiden mielipiteet (Ole ensimmäinen, ja jaa arvostelusi!)

Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.