Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Bianco Blu: Oman lasiesineen teko

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Bianco Blu: Oman lasiesineen teko

Fiskars
1 henkilöä

78 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
78 €

Hieno mahdollisuus luoda omia taideteoksia

Lasinpuhallus on lasinmuokkaustekniikka, joka otettiin käyttöön noin 100-luvulla eaa. Tähän ikivanhaan, perinteikkääseen valmistusmenetelmään lahjan saajan tutustuttaa Bianco Blu -lasistudio, joka sijaitsee Fiskarsin ruukissa, läntisellä Uudellamaalla. Studion naapurista löytyvät veneveistämö ja Takopaja - kyseessä on siis todellinen käsityöläisyhteisö luonnon keskellä, luovuuden lähteillä. Tällä kurssilla ei otsaa rypistellä vaan asioita tehdään pilke silmäkulmassa. Jo noin 1000 kurssilaista on tutustunut lasinpuhallusoppiin Bianco Blu:n avustamana.

Mitä elämyslahjaan sisältyy?

  • yhden lasiesineen teko per osallistuja
  • kurssin kokonaiskesto on noin puoli tuntia
  • ensikertalaisten ei tarvitse hermoilla - kurssilla tehtävä esine on valittu helpoimmasta päästä (yleensä pullo, lintu tai paperipaino), jotta jokainen osallistuja varmasti onnistuu työssään

Kenelle elämyslahja soveltuu?

Starttikurssi on tarkoitettu henkilöille, joilla ei ole aiempaa kokemusta lasinpuhalluksesta ja jotka haluaisivat tutustua käsityönalaan sekä valmistaa ensimmäiset lasiesineensä. Oli kyseessä sitten ystävä, työkaveri tai vaikkapa kummitäti, tämä lahja on hieno elämys kenelle tahansa käsitöistä kiinnostuneelle!

Tiesitkö?

Lasinpuhallus on lasinmuokkaustekniikka, jossa sulalasimassapisaraan puhalletaan ilmaa puhallusputken avulla, jolloin muodostuu kupla. Tätä sulaa kuplaa sitten muotoillaan käyttämällä hyväksi sulan lasin eri alueiden lämpötilaeroja tai muotin avulla. Lasinpuhaltajan käsityö on yhä käytössä taidelasin valmistuksessa. Pakkauksina käytettävät lasipullot puhalletaan muotteihin automaattisilla koneilla.

Tärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

Fiskars

Vaatteet

Asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Kesto

30 minuuttia.

Osallistujat

Vain osallistujille.

Sää

Ympäri vuoden.

Lisätiedot

Kurssille ei ole ikärajaa.
Esineitä ei saa mukaan samana päivänä ja jos ne lähetetään asiakas maksaa rahdin.
www.biancoblu.fi

 


Palvelun toteuttaja


Vaihtoehtoiset elämykset:


Asiakkaiden mielipiteet (1)

Sari Herrala

Oman lasiesineen teko Pikkuisen oli vaikeuksia lahjan toteutumisen ajankohdan sopimisessa. Palveluntuottajaa ei ole mikään kaikkein helpoin tavoittaa. Lasiesine, joka kurssilla puhalletaan, on noudettava myöhemmin, koska eihän kuumaa esinettä voi ottaa mukaan vaan se on jäähdytettävä. Noutamiseen sovittu ajankohta ei pitänyt palveluntuottajan taholta eli teimme turhan käynnin sovittuna ajankohtana. Kokonaisuutena palveluprosessissa on hiukkasen hiomista - toki nämä olivat vain pieniä harmin aiheita.

1
Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.