Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Elämyspeli 3:lle viikonloppuna

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Elämyspeli 3:lle viikonloppuna

Helsinki
3 henkilöä

130 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
130 €

You Have 60 Minutes To Escape - Can You Handle The EXITEment?

EXITE elämyspeli on mukaansatempaava, hauska ja jännittävä tosielämän pelikokemus, jossa tarkoituksena on 2-5 henkilön ryhmässä selviytyä lukuisista interaktiivisista tehtävistä ja selvittää tiensä ulos 60 minuutin ajan kuluessa tietyllä teemalla varustetusta huoneesta. Toisin kuin esimerkiksi tietokonepeleissä, live escape room-peleissä pelataan fyysisesti muiden ihmisten kanssa todellisessa tilassa ja näin ollen pelikokemus on entistä todentuntuisempi ja jännittävämpi.

Mitä elämyslahja sisältää?
Peli kestää ohjeistuksineen reilun tunnin. Peli ohjeistetaan ennen pelin alkua ja pelinvalvoja valvoo peliä jatkuvasti valvontakameran ja mikrofonin avulla. Jos peli tuntuu liian vaikealta, voivat pelaajat pyytää pelinvalvojalta vihjeitä päästäkseen eteenpäin.
 

Kenelle peli soveltuu?
Pelien ikäraja ilman aikuista on 15 vuotta, mutta aikuisten kanssa myös lapset voivat tulla pelaamaan, pelimme sopivat siis myös perheille. Pelissä ei tarvita voimaa tai erikoistietoja, vain hoksottimia ja normaali liikuntakyky. Pelejämme pystyy pelaamaan suomen ja englannin kielellä.

PELIT:

Airplane
Kymmenen kilometrin korkeudessa ei halua minkään menevän vikaan -- ainakaan näin pahasti! Rauhallinen lento muuttuu painajaiseksi, kun EXITE-Air:n kone kaapataan. Lentokoneen pelastaminen vaatii hermoja ja hoksottimia. Uskallatko astua koneeseen? Matkustamon korkeus 187 cm. Huone on haastava ja sopii varsinkin jo aiemmin huonepaon pelanneille.

4 Elements
Luotatko terävään älyysi ja tarkkoihin aisteihisi? Joudut luonnon keskelle elementtien armoille 60 minuutin ajaksi. Selvitä tulen, veden, ilman ja maan arvoitukset ja nauti näyttävistä ja mielenkiintoisista haasteista. Tämä kaunis kokemus jää takuulla mieleesi. Huone sopii hyvin ensikertalaisille ja perheille.

The Curse
Metsäretkellä voi löytää kaikenlaista – vaikka hylätyn mökinröttelön. Tämä pirtti on kuitenkin kaikkea muuta kuin hylätty. Mökissä majaileva shamaani langettaa päällenne kaamean kirouksen, joka teidän tulee kumota loitsuin tunnin kuluessa ennen kuin.. Astut mökkiin omalla vastuulla. Tämä huone sopii haasteesta pitäville ja etenkin kokeneille pelaajille.

The Dungeon
Taipaleenne keskiaikaisen kaupungin hämärällä kujalla katkeaa kun joukko salaperäisen kultin jäseniä vangitsee teidät. Joudutte teljetyksi synkkään vankityrmään tietämättä syytä. Selliin joutuneita odottaa karmea kohtalo ja aikanne on käymässä vähiin – vaihtoehtona ei näytä olevan kuin yrittää paeta keinolla millä hyvänsä tyrmästä, josta harva on selvinnyt elävänä.

Terminal X
Kauan odotettu loma on alkamassa - siemailette lähtömaljoja tietämättömänä kentällä piilevästä uhasta. Lomanne käynnistyy pahimmalla mahdollisella tavalla jo turvatarkastuksessa, tajutessanne liian myöhään että laukkunne on vaihtunut jonkun kanssa. Laukusta paljastuu kemiallinen pommi ja lentokenttä evakuoidaan, ette ehdi ulos ennen kuin kenttä eristetään, teillä on kuitenkin vielä mahdollisuus selvitä tilanteesta - kykenettekö purkamaan monimutkaisen pommin ennen kuin on liian myöhäistä?

Titanic
Olette onnistuneet keplottelemaan liput maailmanluokan valtameriristelijälle etsimään parempaa onnea kurjuudesta rapakon taa. Rikkaudet kiiluvat silmissänne kuitenkin turhan varhain – jäätte kiinni jo alkumatkasta rikkailta anastettuja helyjä taskuissanne. Lukkojen takana kurja onnenne vain pahenee kun Titanic törmää yön pimeydessä jäävuoreen. Näyttää jo siltä että kahleet sinetöivät kohtalonne meren pohjaan - vai onnistutteko käyttämään viekkaita taitojanne paetaksenne uppoavasta laivasta?

Diamonds in danger
Helsingissä on käynnissä vuosisadan ryöstö - timanttinäyttelystä on anastettu maailman arvokkaimmat timantit ja kopla nappaa teidät pakomatkallaan panttivangiksi Gatsby-tyyliseen miljoona-asuntoon. Eriskummalliset vorot häipyvät eikä apua näytä kuuluvan - hätä hiipii huppuun kun teille valkenee rikollisten todellinen suunnitelma.. Löydättekö luksuskämpästä kelmien salaisen pakoreitin ja timantit ajoissa? Edessänne on saaliiseen liittyvä kiperä päätös, valintanne vaikuttaa tarinan päätökseen!


Tärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

Helsinki

Vaatteet

Asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Kesto

1 tunti.

Osallistujat

3 henkilöä.

Sää

Säällä kun säällä.

Lisätiedot

Lahjakortti oikeuttaa peliin pe-su välisenä aikanaVaihtoehtoiset elämykset:

Asiakkaiden mielipiteet (Ole ensimmäinen, ja jaa arvostelusi!)

Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.