Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Fengshui -kotikonsultaatio

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Fengshui -kotikonsultaatio

Helsinki
1 henkilöä

250 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
250 €

Harmoniaa arkeen fengshui -kotikonsultaatiolla!

Kodin tulee ilahduttaa, rauhoittaa ja myös energisoida – ei ahdistaa eikä lisätä kaoottisuuden tunnetta. Tähän ohjenuoraan perustuu fengshui, maailmallakin paljon huomiota saanut kiinalaiseen kosmologiaan perustuva sisustusoppi. Fengshui –kotikonsultaatiolla asuintilojen energiat saadaan virtaamaan vapaasti, jolloin kodista tulee yksinkertaisilla mutta tehokkailla muutoksilla avarampi, viihtyisämpi ja tasapainoisempi paikka elää. Fengshuita hyödynnetään muun muassa huipputason hotelleissa ja maailmanluokan tähtien luksusasunnoissa - tämän opin avulla voi kuka tahansa luoda kotiin harmonisen ilmapiirin!

Mitä elämyslahjaan sisältyy?

  • tarkan, mittakaavassa olevaan pohjapiirustukseen pohjautuva konsultaatio
  • asiakas toimittaa pohjapiirroksen (johon on merkitty pohjoinen) palveluntarjoalle ennen konsultaatiota
  • asiakas miettii etukäteen, mitä elämänalueita hän haluaa herätellä, esimerkiksi opiskeluintoa ja motivaatiota, uramuutoksia, parisuhteen virkistämistä, raha-asioiden järjestymistä jne.
  • tiedossa on mahtava, kokonaisvaltainen paketti, jonka avulla saadaan energiavirrat kulkemaan myönteisesti juuri lahjan saajan elämässä!

Kenelle elämyslahja soveltuu?

Hyvinvointi- ja kotoilubuumi on rantautunut Suomeen rytinällä. Fengshui –kotikonsultaatio onkin erinomainen lahja sisustuksesta inspiroituvalle ystävälle. Mikäli ystäväsi on jäänyt koukkuun itämaiseen estetiikkaan tai aasialaisiin lajeihin, kuten joogaan, ilahtuu hän takuulla myös tästä fengshui –lahjasta!

Fengshui (風水 fēngshuǐ, tuuli-vesi) on kiinalaiseen kosmologiaan perustuva kokonaisvaltainen rakentamista käsittelevä oppi. Sen avulla pyritään saamaan aikaan rakennettu ympäristö, joka on ihmiselle mahdollisimman suotuisa ottamalla huomioon sancai (三財 sāncái, kolme aarretta) eli taivas (天 tiān), maa (地 dì) ja ihminen (人 rén).

Tärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

Helsinki

Vaatteet

Asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Kesto

2-3 tuntia.

Osallistujat

Vain osallistujille.

Sää

Kaikissa sääolosuhteissa.

Lisätiedot

Asiakas toimittaa pohjapiirroksen, johon merkitty pohjoinen, palveluntarjoajalle ennen konsultaatiota.Vaihtoehtoiset elämykset:

Asiakkaiden mielipiteet (Ole ensimmäinen, ja jaa arvostelusi!)

Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.